Victorie prețioasă cu UTA! Arădenii n-au mișcat în front pe „1 Mai”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 18:34 Campionat
Victorie prețioasă cu UTA!** Arădenii n-au mișcat în front pe „1 Mai

 FC Olt Slatina a învins, pe teren propriu, în cadrul „intermediarei”, UTA Arad. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat din penalty de Alin Ignea, însă slătinenii au mai avut ocazii importante, printre care două bare.

După succesul cu Minerul Motru, FC Olt Slatina a obținut a doua victorie consecutivă în meciul cu UTA Arad. Gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus, în fața propriilor suporteri, cu scorul de 1-0. În ciuda succesului la limită, cele trei puncte au fost obținute fără prea mari emoții, practic slătinenii nu le-au dat adversarilor nicio șansă să-și creeze ocazii. După o dominare teritorială, prima ocazie importantă a celor de la FC Olt a venit la jumătatea primei reprize, când goalkeeper-ul Lăzăreanu a avut o intervenție bună la șutul lui Ivănică din 10 metri.

Pe fondul jocului bun, slătinenii au deschis scorul după un penalty obținut de mijlocașul, născut ”94, Cristi Ciobanu, în urma faultului fundașului Faye. Fostul utist Alin Ignea a transformat cu siguranță. Slătinenii ar fi putut majora avantajul înainte de intrarea la cabine, însă bara la șutul lui Ivănică și intervenția goalkeeper-ului Lăzăreanu, la reluarea din careu a lui Ciobanu, au făcut ca tabela să rămână nemodificată (min. 37).

În minutul 55, slătinenii au avut din nou o dublă ocazie. După un șut din voleu al lui Cuedan, blocat în ultimul moment de apărare, balonul a ajuns la Anghelina, a cărui centrare la colțul lung pentru Bancu a fost scoasă în interiorul careului mic, de unde Vîlcică, cu toată poarta în față, a trimis peste transversală. UTA Arad a mai fost salvată o dată de bară. Anghelina a bătut periculos o lovitură liberă de la 35 de metri, însă balonul a șters transversala. Arădenii nu au avut niciun șut pe poartă, singurele acțiuni în încercarea de a puncta pe tabelă fiind câteva centrări, însă goalkeeper-ul Alex Bugiu, la primul meci în acest sezon, a fost întotdeauna la post.

În urma succesului înregistrat, FC Olt Slatina a acumulat 15 puncte. Joi, lotul pregătit de Dan Oprescu va face deplasarea la Oradea, pentru confruntarea cu FC Bihor.

FC Olt: Bugiu, Anghelina, Crușoveanu, Gligor (cpt.), Siminic, Vîlcică (min. 77 Pavel), Ignea, Huțanu, Bancu, Ciobanu (min. 53 Cuedan), Ivănică (min. 73 Ene).

UTA Arad: Lăzăreanu, Zanardini (min. 70 Firțulescu), Ardelean, Faye, Neagu (cpt.), Santa Moreno, Roman (min. 39 Oltean), Medina, Popescu, Sălăjan, Apostu (min. 57 Tecsi).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 18:34 Campionat
Pe aceeași temă