Victorie în nouă pentru Chiajna

28 Feb. 2009, 20:04 Campionat

Concordia Chiajna a susținut sâmbătă pe teren propriu, primul test din retur, acompaniați de FC Ploiești. Considerată surpriza etapei, echipa locală i-a învins cu 2-1 pe “găzari”, consilierul sportiv, Marius Șumudică debutând astfel cu un eșec la conducerea tehnică a noii sale formații.  În pofida consistentei campanii de transferuri de care au beneficiat  în pauza competițională ploieștenii, aceștia n-au izbutit să contracareze multitudinea de ocazii periculoase ale gazdelor la poarta lui Popa.

 

În prima repriză, de consemnat ar fi, faultul dur din careu asupra lui Diniță, din minutul 42. Scăpat singur cu portarul, atacantul este deposedat neregulamentar , centralul nesancționând faza nici măcar cu un cartonaș galben. 

 

În a  doua parte a meciului, pentru jocul ofensiv adoptat, Dumitru Bolborea este răsplătit cu o impecabilă execuție a aceluiași Laurențiu Diniță (min 50), după un șut de la 20 de metri, direct in vinclu.
Istoria din prima repriză se repetă, astfel că Diniță este din nou faultat în min 51 la marginea careului, arbitrul dictând de data aceasta lovitură liberă. După centrarea lui Ungureanu, Iulian Stativă înscrie, din 6 metri, cu capul, fundașul marcând astfel primul gol în meciul său de debut pentru Concordia Chiajna.

 

Replica oaspeților a venit îndată, prin noul intrat, Lemnaru, care reduce din handicapul echipei și înscrie în minutul 68.

 

“Cavalerul fluierului”, își face din nou simțită prezența pe teren și decide, în mod surprinzător, să elimine doi jucători de la formația gazdă,(min 89). Primul, pentru că a tras de timp pentru a executa o aruncare de la marginea terenului,  iar al doilea….surpriză! Din același motiv. Așadar, Dragoș Pătru și Ștefan Pop au urmărit finalul partidei de la vestiare.

 

 Trăgând linie și adunând, o dispută aprigă, condimentată cu multe nemulțumiri de ambele părți.

 

28 Feb. 2009, 20:04 Campionat
Pe aceeași temă