Victorie împotriva tuturor! „Am jucat 8 contra 14”

24 Sep. 2011, 16:11 Campionat
Victorie împotriva tuturor!**

FC Argeș a câștigat dramatic meciul din deplasarea de la Juventus, scor 2-1, după ce bucureștenii au egalat în minutul 88, iar Wallace a înscris golul victorie în ultimul minut de joc. La finalul jocului, mangerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, era mulțumit de jocul echipei, supărat pe fotbaliștii care au luat cartonașe roșii și revoltat pe maniera de arbitraj a celor trei cavaleri în negru.

Chiar dacă era entuziasmat după victoria în fața bucureștenilor, managerul a răbufnit la final nemulțumit de cum arbitrii au condus jocul din cea de-a șasea etapă. Barbu spune că echipa sa a jucat 8 contra 14 și că nu sunt lăsați să facă performanță.

„Din punctul meu de vedere a fost un joc dominat de noi. Din păcate, pe final, am jucat 8 contra 14, tot respectul pentru brigada de arbitrii, dar nu se face așa ceva. A împins echipa adversă tot timpul, foarte multe faulturi dictate, nu e în regulă, însă până la urmă le mulțumim că ne-au oficiat, dar nu de maniera aceasta. Este păcat, suntem o echipă tânără, o echipă care dorește să câștige fiecare meci în parte, avem conducător tânăr, jucători tineri, patronul mai tânăr decât noi și este păcat să nu facem și noi treabă din cauza altora. Îi mulțumesc echipei și stafului tehnic pentru joc.”, a spus Cătălin Barbu, care nu-i acuză pe arbitri de cele două eliminări: „Cea de-a doua eliminare a fost corectă, iar la prima nu am văzut ce s-a întâmplat. Probabil că dacă a lovit jucătorul nostru eliminarea este corectă. Nu am ce să reproșez.”

„100% m-am așteptat la victorie”

Oficialul se aștepta înaintea jocului numai la victorie, însă odată cu evenimentele din teren s-a îndoit de aceasta. „100% m-am așteptat la victorie, numai că pe final, când eram în 8 oameni în teren, începusem să-mi pierd speranțele. Totuși Dumnezeu este alături de noi.”

Acesta a recunoscut că a avut emoții la faza din ultimul minut în care brazilianul Wallace a egalat. „Am avut emoții, dar am încredere în Wallace pentru că este un jucător străin și jucătorii străini au o capacitate mare de efort și au caractere foarte puternice. Și românii au, dar Wallace, căci despre el este vorba acum, are o altă mentalitate.”

Eliminații vor fi amendați

Barbu nu uită totuși de cele două eliminări din echipa sa și anunță amenzi pentru aceștia. „Prima va fi aceeași pe care am stabilit-o la începutul campionatului, dar vor fi și amendați, pentru că nu se poate… Ionescu va fi amendar cu siguranță și va juca fără primă pentru acea eliminare, deoarece și-a lăsat echipa în nouă oameni. Și, bineînțeles, Ion Marius va fi sanționat financiar.”, a spus managerul.

„Nimeni nu a crezut în noi”

Cât despre parcursul excelent din acest start de campionat, Cătălin Barbu spune că nimeni nu a crezut în el, însă colectivul tânăr al Argeșului va încerca să ridice din nou fotbalul din Pitești. „Nimeni nu a crezut în noi, însă vă spun că toată lumea de la Pitești, conducere, jucători, patroni vor să facem un lucru frumos. Ne dorim să facem o echipă puternică și să ridicăm fotbalul din oraș.”

Meciul dintre Juventus București și FC Argeș, încheiat cu scorul de 1-2, a fost arbitrat de la centru de Ciprian Amarandei (Vaslui), iar de la cele două tușe de Daniel Hulubei (Vaslui) și de Lucian Sârbu (Focșani).

FC Argeș are după șase meciuri 13 puncte și așteaptă finalul etapei pentru a vedea dacă va termina pe poziția a doua a Seriei a II-a, la un punct în spatele liderului, sau va fi depășită de FC Timișoara sau Gaz Metan Severin, formații ce se duelează între ele mâine.

Articol și foto de Marius ANGHEL

24 Sep. 2011, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă