Victorie din autogoluri pentru „stegari”. Țălnar: „Era important să câștigăm, să fim acolo în față”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2017, 16:05 Campionat
Victorie din autogoluri pentru

FC Brașov nu a avut emoții în a obține, luni seară, cele trei puncte în meciul de pe teren propriu susținut cu ASU Poli Timișoara. Chiar dacă nu a înscris niciodată, echipa lui Cornel Țălnar a învins cu 2-0 grație autogolurilor lui Andrei Țugui (31) și Ioan Mera (76) și a urcat pe al doilea loc în clasament, pe o poziție ce asigură promovarea directă. „Stegarii” au un punct avans față de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și trei față de UTA Bătrâna Doamnă, însă sunt dezavantajați de faptul că au un meci în plus disputat.

La finalul partidei, antrenorul Țălnar era mulțumit că jucătorii săi au reușit în sfârșit să înscrie în urma unor faze fixe și chiar dacă golurile sunt de fapt niște autogoluri, victoria nu poate fi contestată. Tehnicianul a readus în discuție problema financiară și faptul că procesul de la CNSL în cazul Chipciu poate fi prelungit.

„A fost un meci de luptă, în care băieții au tras de ei și au crezut până în ultima secundă că putem obține victoria. Era important să câștigăm, să fim acolo în față. Am avut momente bune de joc și, chiar dacă a fost vorba de două autogoluri, nu cred că se pune problema asupra faptului că a fost o victorie pe deplin meritată. Felicit băieții pentru victorie, cele trei puncte sunt foarte importante și în sfârșit am marcat și noi după faze fixe, chiar dacă au fost două momente confuze. Urmează un program greu cu deplasări, dar până la urmă cel mai important lucru este să li se asigure jucătorilor liniștea financiară. După meciul cu UTA eram bucuroși de verdictul CNSL, dar cei de la Sporting Pitești mai pot face recurs în cinci zile. Probabil că acesti oameni fac aceste lucruri doar să strice lucrurile în campionat. Această neclaritate pentru noi poate însemna falimentul. Cred că cineva vrea să țină această echipă în moarte clinică”, a declarat, citat de Monitorul Expres, la finalul jocului antrenorul Cornel Țălnar.

Etapa viitoare, FC Brașov joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la CS Balotești.

Foto: Emanuel Titus Ilieși (Druckeria)

Marius ANGHEL 28 Mar. 2017, 16:05 Campionat
Pe aceeași temă