Victoria ține speranțele vii, înfrângerea duce la condamnare! Foresta și Știința își joacă ultima carte pentru menținerea în Liga 2. Florentin Petre abia are jucători pentru un prim „11”

Marius ANGHEL 19 May. 2018, 17:44 Campionat
Victoria ține speranțele vii, înfrângerea duce la condamnare! Foresta și Știința își joacă ultima carte pentru menținerea în Liga 2.** Florentin Petre abia are jucători pentru un prim

Ca urmare a înfrângerii din runda precedentă, de la Timișoara, cu ASU Poli (scor 0-2), Foresta este obligată să câștige ultimele trei meciuri ale sezonului pentru a putea spera la o salvare în extremis de la retrogradare.

Primul examen pentru gruparea suceveană va avea loc duminică, cu începere de la ora 11:00, pe Areni, în compania altei formații aflate în cursa pentru menținerea în eșalonul secund. Este vorba de Știința Miroslava. Problemele de lot au devenit o obișnuință în ultima vreme la Foresta, astfel că postura în care este pus Florentin Petre înaintea unui joc atât de important nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni. Ținând cont că lotul era și așa unul restrâns, în condițiile accidentărilor lui Began, Matei, Cerlincă sau Makriev, la care se adaugă suspendarea lui Sumanariu, tehnicianul Forestei abia poate să adune 11 jucători pentru partida de mâine.

„La ultimul antrenament am avut 11 jucători. Și cu mine 12. Am cerut conducerii să mai legitimeze patru copii. E cel mai dificil meci de când sunt eu la Suceava. Nici nu știu cum să-i mai așez în teren. Vom avea nevoie de o minune să câștigăm meciul cu Miroslava. Vă asigur însă că, acei 11 jucători care vor intra în teren vor fi motivați la maximum. Ne vom descurca, cum ne-am descurcat și până acum”, a spus, citat de gazetasv.ro, Florentin Petre, care îi are la dispoziție pentru meciul cu Știința pe Bîlbă – Onofraș, Mateciuc, Opriș, Mușea, Stănescu, Dănilă, Secrier, Netea, Lupușor și Martin.

Probleme sunt însă și la Miroslava. Din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima vreme, antrenorul principal Adrian Kerezsy a fost demis chiar înaintea confruntării cu Foresta, gruparea ieșeană purtând tratative cu Vespazian Colban, în prezent antrenor la Sănătatea Darabani, pentru înlocuirea acestuia.

Înaintea meciului direct, Foresta și Știința Miroslava sunt vecine în clasament, pe locurile 18, respectiv 17, retrogradabile. Sucevenii au 33 de puncte, iar ieșenii au 34 de puncte.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 19 May. 2018, 17:44 Campionat
Pe aceeași temă