Victoria Dunării la Miroslava, considerată nemeritată de Kerezsy. „O greșeală ne-a fost fatală”. Ce spune antrenorul despre gafa lui Moisi, teren și șansele de salvare

Marius ANGHEL 22 Apr. 2018, 15:35 Campionat

Adrian Kerezsy, antrenorul Științei Miroslava, și-a felicitat elevii pentru modul cum s-au comportat în fața liderului Dunărea Călărași, în meciul pierdut sâmbătă, scor 0-1, pe teren propriu, și a declarat că echipa sa putea obține un punct, dacă stoperul Andu Moisi nu ar fi gafat la faza golului oaspeților.

„Am făcut un joc destul de bun, nu i-am lăsat să construiască prea mult, am reușit să-i blocăm. O greșeală ne-a fost fatală și a făcut ca scorul să fie nemeritat din punctul meu de vedere. Nu renunțăm, mai sunt multe meciuri, foarte multe puncte puse în joc. Și celelalte echipe cu care ne luptăm nu au avut rezultate pozitive azi, iar asta ne bucură. I-am felicitat pe jucători pentru atitudine, pentru modul de abordare. Le-am spus să țină capul sus, pentru că urmează meciurile decisive pentru noi, care pe care. Vine UTA la noi, apoi mergem la Pandurii, avem jocuri cu echipe aflate cu noi în coada clasamentului. Sper să adunăm cât mai multe puncte și în final să ne menținem în liga a doua”, a spus Adrian Kerezsy, care a invocat din nou starea proastă a terenului de la Uricani.

„Am mai spus-o și mă repet, acasă terenul este al doilea adversar al nostru. Ne dezavantajează foarte mult, suntem obligați să jucăm cu mingi lungi, ceea ce nu ne convine. Marin este singurul care se poate bate pe aceste mingi, dar nu poate duce 90 de minute. Încercăm să combinăm, să construim, dar terenul nu este în sprijinul nostru”, a mai spus Kerezsy.

Antrenorul Științei s-a referit și la gafa lui Moisi, care a dus la golul marcat de Dunărea: „Moisi nu e la prima gafă, a mai comis-o și în alte meciuri, voi avea o discuție cu el. Păcat, pentru că până la gol a jucat impecabil, Alexandru nu a mișcat în fața lui. După gafă a căzut, e un jucător de moral. Nu am mai primit gol, dar a fost de ajuns pentru a pierde meciul”.

După 30 de etape, Știința se află pe locul 18, cu 28 de puncte. Miroslava va sta în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii care urmează, bifând trei puncte la „masa verde” cu Olimpia Satu Mare. Apoi joacă acasă cu UTA.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto și video: Știința Miroslava
 

Marius ANGHEL 22 Apr. 2018, 15:35 Campionat
Pe aceeași temă