Victoria cu Săgeata, pas mare spre promovare

19 May. 2012, 19:28 Campionat

Fotbalistii de la Clubul Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi au facut un pas urias spre promovarea in Liga I. In derby-ul etapei 28 din Seria I a ligii secunde, echipa ieseana a invins cu scorul de 2-0 (1-0) pe Sageata Navodari si, cel putin pana maine a urcat pe primul loc in clasamentul Seriei I. Asta si pentru ca meciul liderului Viitorul Constanta cu FC Botosani a fost suspendat la pauza, la scorul de 1-0 pentru moldoveni. Din cauza unei ploi torentiale, jocul de la Ovidiu se va relua maine dimineata, de la ora 11.00, din minutul 46 si de la scorul de 1-0 pentru FC Botosani.

In meciul cu Sageata Navodari, pentru CSMS Iasi au punctat Camara (‘7) si Badic (’88). La meciul disputat astazi dimineata in Copou au asistat 3000 de spectatori (in pofida ploii de dimineata). De la tribuna oficiala a urmarit meciul CSMS Iasi – Sageata Navodari si patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu.

Etapa viitoare, CSMS va juca in deplasare, sambata, 26 mai, cu Dunarea Galati. Pentru a promova in Liga I, indiferent de celelalte rezultate, iesenii mai au nevoie de 4 puncte din ultimele doua runde, la Dunarea Galati si acasa cu Farul Constanta (asta daca nu cumva Viitorul o comite acasa cu Botosaniul).

CSMS Iasi: Irimia – Cotiga, R. Tincu (cpt.), Camara, Badic – Milea – Ciucur (’89 Crenganis), Vladu, Cl. Tudor, Onofras (’73 Herghelegiu) – Marjanovic (’46 Petrovic). Antrenor: Ionut Popa

Sageata Navodari: Gordin – Miselaricu, Gosa, Fl. Popa (cpt.), Tosca – Apostol, Vastag – Chitu, Vezan, Nanu (’55 Sicu) – Zaharia. Antrenor: Aurel Sunda

Arbitri: Ionut Coza – Iulian Radu si Mircea Grigoriu (toti din Bucuresti)
Observatori: Daniel Burloiu si Mihai Calistru.

Sursa: Bună Ziua Iași
Foto: Eduard BLAGA

19 May. 2012, 19:28 Campionat
Pe aceeași temă