Prăpăd la CSMS după meciul de la Botoșani

02 Nov. 2011, 13:24 Liga 2
Prăpăd la CSMS** după meciul de la Botoșani

Victoria obținută de CSMS Iași în etapa 11 a Seriei I, din liga secundă la fotbal, pe terenul lui FC Botoșani, va fi plătită scump de trupa lui Ionuț Popa. Doi jucători au fost eliminați în meciul de sâmbătă, iar alți patru sunt accidentați.

Bădic și Răzvan Tincu vor fi suspendați pentru etapa viitoare (sâmbătă, acasă cu Victoria Brănești) din cauza că au fost eliminați de arbitrul Florin Miron (pentru cumul de cartonașe galbene), iar Onofraș, Boeștean, Bâlbă și Nalați au mers la antrenamentul de ieri după-amiază cu probleme de sănătate.

Onofraș și Bâlbă resimt dureri mari la genunchi, Boeștean are o leziune musculară, iar Nalați are probleme la tendon. Dacă nu apar probleme mai grave, toți cei patru ar putea fi recuperați pentru meciul de sâmbătă, cu fosta prim-divizionară Victoria Brănești.

De asemenea, Gado, Orac, Avrămia și Vătavu sunt accidentați mai vechi și nu intră în calculele lui Ionuț Popa pentru partida din etapa 12, în timp ce fundașul central Mitrea a fost recuperat și ar putea fi titular în runda viitoare. Fotbaliștii ieșeni au avut ieri după-amiază primul antrenament din nouă săptămână.

Sursa: Bună Ziua Iași
Foto: Eduard BLAGA

02 Nov. 2011, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă