Scandal în Copou!

17 Nov. 2011, 15:13 Liga 2
Scandal** în Copou!

Managerul general al lui CSMS Iași, Leo Grozavu, și-a pus vestiarul în cap după ce l-a pocnit pe jucătorul Narcis Bădic. Elevii lui Ionuț Popa sunt revoltați și îl acuză pe oficialul clubului că l-a lovit cu pumnul pe Bădic, acesta fiind găsit de coechipieri plin de sânge. Incidentul s-ar fi produs luni, în vestiar, iar antrenorul Ionuț Popa susține că a aflat abia miercuri de acest lucru.

„Mie jucătorii nu mi-au spus nimic până miercuri și nici eu nu am fost de față. Bădic a venit la mine și mi-a zis că nu poate juca împotriva Dunării Galați pentru că a avut un incident cu Leo Grozavu la începutul săptămânii. Am primit și un telefon, probabil de la tatăl lui Bădic. M-a întrebat dacă mi-ar conveni să am copilul bătut”, a declarat antrenorul Ionuț Popa, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Căpitanul ieșenilor, Claudiu Tudor, a confirmat incidentul

„Sunt mâhnit de ceea ce s-a întâmplat. Eu am vrut să iau atitudine de atunci, dar Narcis nu a vrut să facă scandal. Nu este normal ce s-a întâmplat, dar eu nu vreau să comentez foarte multe. Nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Tudor.

Prezent și el la conferința de presă, managerul ieșenilor, Leo Grozavu, a recunoscut că a avut un schimb de replici mai dur cu Bădic, dar a evitat să facă mai multe comentarii.

„Mai sunt două zile până la meciul cu Dunărea Galați și nu vreau să mai tensionez și eu atmosfera la echipă. Într-adevar, am avut un incident cu Narcis Bădic. Nu este adevărat că i-a dat sângele din cauza unei lovituri de ale mele. Mi-am cerut scuze în fața jucătorului, el și-a cerut scuze pentru comportamentul lui și totul s-a rezolvat într-o discuție față în față. A greșit și jucătorul, care nu a fost respectuos, am greșit și eu. Nu știu dacă a fost o lovitură”, a precizat Leo Grozavu.

articol scris de Narcis Pohoață

17 Nov. 2011, 15:13 Liga 2
Pe aceeași temă