Victoria cu ALRO i-a fost dedicată lui Paul! Portarul a împlinit 23 de ani

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 14:01 Campionat
Victoria cu ALRO i-a fost dedicată lui Paul!** Portarul a împlinit 23 de ani

Luceafărul Oradea a avut parte de un meci dramatic în compania echipei ALRO Slatina într-un joc considerat a fi un derby al supraviețuirii în Liga a II-a. Oltenii au condus de două ori, dar bihorenii n-au abandonat gândul victoriei și au întors scorul în prelungirile partidei reușind o victorie extrem de prețioasă.

ALRO a reușit să conducă de două ori în meciul disputat la Sânmartin, Ene (14) marcând pentru 1-0 și Cuedan (50) pentru 2-1. Bihorenii au revenit cu emoții pentru prima dată în joc prin penalty-ul lui Roșu (28), iar Popescu a pornit goana nebună după victorie cu golul său egalizator din minutul 90.
Ultimul cuvânt l-a avut veteranul Zeno Bundea în al treilea minut de prelungiri cu un șut din interiorul careului plasat în dreapta lui Bordea (3-2).

Golul victoriei a declanașat bucuria gazdelor, în timp ce oltenii s-au prăbușit pe teren după fluierul de final al centralului Robert Dumitru.

Cu această victorie, Luceafărul s-a distanțat la opt puncte de singurul loc rămas retrogradabil în această serie, ocupat în acest moment chiar de adversarul învins de bihoreni.

Dedicație pentru Paul

Jucătorii și antrenorii Luceafărului au dedicat victoria cu ALRO, scor 3-2, portarului Dumitru Paul, care sâmbătă a împlinit 23 de ani, ocazie cu care i-au adresat un călduros La mulți ani!. Portarul a fost prezent la partidă, iar la final și-a cinstit colegii cu o bere. Reamintim că tânărul goalkeeper al Luceafărului și-a pierdut un rinichi după jocul disputat în urmă cu câteva etape la Arad, cu UTA.

Iată ce a declarat antrenorul Luceafărului, Florin Farcaș, la finalul partidei disputate ieri: „Țin să mulțumesc celor care au crezut în această victorie. Am ascuns faptul că avem un meci foarte greu, pentru că n-am vrut să creez presiune pe jucători. Au simțit-o cu certitudine și băieții, chiar în seara premergătoare meciului, dar până la urmă suntem bucuroși că am luat cele trei puncte mari chiar dacă am avut și puțină șansă”.

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 14:01 Campionat
Pe aceeași temă