Victoria Brănești – CS Otopeni, meciul premierelor

26 Nov. 2011, 20:56 Campionat
Victoria Brănești - CS Otopeni,** meciul premierelor

Băieții antrenați de Romeo Bunică au avut nevoie de un întreg tur de campionat pentru a câștiga prima dată pe teren străin. Au făcut-o unde se așteptau poate cel mai puțin, la Brănești. Alb-roșii nu cunoscuseră înfrângerea pe teren propriu în acest sezon, ba mai mult, toate cele 15 puncte din clasament le-au obținut doar în propriul fief.

Duelul dintre echipele care încadrau linia de retrogradare a început cu gazdele la timonă. Elevii lui Marin Dună au avut posesia, însă nu au reușit să amenințe poarta lui Râmniceanu, decât prin câteva șuturi sterile din afara careului. Contrar cursului jocului, George Ghiță a scăpat spre poarta Victoriei în minutul 30, însă mingea șutată de el a fost respinsă în bară de către Savu. Doar 10 minute mai târziu, Otopeniul a deschis scorul. A fost ajutată de Bogdan Oprea, care a dat o pasă total aiurea spre propriul portar, Robert Iacob a fost pe fază și a reușit să treacă mingea pe lângă goalkeeper-ul advers: 0-1.

Elevii lui Bunică au intrat cu avantaj minim la cabine, însă în minutul 61 s-au văzut egalați pe tabela de marcaj. Valentin Alexandru a trimis perfect cu capul, la vinclu, iar spectatorii înghețați din tribune începeau să spere la o nouă victorie a formației locale.

Nu a fost de acord Florin Manea, cel care și-a readus echipa în avantaj doar 4 minute mai târziu. Căpitanul lui CS Otopeni a primit o pasă foarte bună în colțul careului, l-a văzut ieșit pe Savu și l-a învins pe acesta cu un lob de excepție de la 12 metri.

Același Manea putea să realizeze „dubla” doar 5 minute mai târziu, însă șutul său plasat a fost respins in-extremis de goalkeeper-ul Brăneștiului. Cu toate că finalul meciului le-a aparținut gazdelor, care au ratat două bune șanse prin Zuluf și Marincău, formația lui Dună a fost nevoită să înregistreze primul eșec pe teren propriu, de după revenirea în Liga a II-a.

Victoria Brănești – CS Otopeni 1-2 (0-1)
V. Alexandru (’61) / R. Iacob (’40), Fl. Manea (’65)

Savu – Fulea, Nicodim, Marincău, Cărpinișan (’69 Isac) – Ispir, Cl. Herea, A. Chiriță (cpt.), B. Oprea (’42 V. Alexandru) – C. Stanciu, Zuluf.
Antrenor: Marin Dună.
Râmniceanu – Ghindeanu, Odoroabă, Iuhas, Al. Dragomir – Serediuc (’61 L. Ion), M. Dedu, N. Cristea (’71 Neagoie), G. Ghiță – Fl. Manea (cpt.)- R. Iacob (’79 Fl. Anghel).
Antrenor: Romeo Bunică

Articol scris de Gabriel MORARIU

26 Nov. 2011, 20:56 Campionat
Pe aceeași temă