Vești proaste pentru meciul cu Buftea

Mihai Andries 03 Apr. 2013, 18:49 Campionat
Vești proaste pentru meciul cu Buftea

Meciul de la București cu Dinamo II nu doar că a lăsat gustul amar al unui egal contra unei echipe care în mod normal n-ar fi trebuit să pună nicio problemă Deltei ci, mai grav, a scos din lotul pentru meciul cu Buftea axul central al defensivei. Cuplul de apărători centrali Marincău – Mișelăricu, titularizat în ultimele meciuri ale Deltei, va lipsi la meciul cu ACS Buftea din cauza suspendărilor, iar Scarlat este accidentat.

„Din păcate ne vor lipsi de la meciul de sâmbătă doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei: Marincău și Mișelăricu sunt suspendați pentru acest meci după jocul de la Dinamo II și iată că acum trebuie să căutăm soluții nu pentru unul ci pentru doi fundași centrali. Mai grav este că Scarlat care era și el o soluție pentru centru apărării este accidentat și nu cred că poate fi recuperat până la meci” a declarat antrenorul Deltei Tulcea, Mihai Ciobanu.

Cum soluțiile de pe banca de rezerve lipsesc, probabil că pentru meciul cu Buftea unul dintre titularii din defensivă va fi Iacob, un jucător care a fost folosit cu succes ca mijlocaș la închidere, dar care poate evolua și în centrul apărării, însă perechea sa din defensivă este la acest moment un mare mister.

Articol de Irinel CĂ‚LIN
Foto Marius ANGHEL

Mihai Andries 03 Apr. 2013, 18:49 Campionat
Pe aceeași temă