Velcovici: „Ce să mai retrogradăm, nu mai retrogradează nimeni”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 15:51 Campionat
Velcovici:** „Ce să mai retrogradăm, nu mai retrogradează nimeni

Deși situați în subsolul clasamentului, atmosfera printre jucătorii grupării FC Olt Slatina este destinsă. Revenit pe teren după accidentarea din meciul cu FC Bihor, din etapa a IV-a, jucătorul de bandă stânga, Gabriel Velcovici, a oferit un moment surprinzător după semieșecul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Nonșalant, acesta a precizat că nu se mai poate vorbi despre evitarea retrogradării, în condițiile în care au rămas puține echipe.

„Evitarea retrogradării?! Ce să mai retrogradăm, că nu mai retrogradează nimeni”, a spus râzând Gabriel Velcovici, despre situația din clasament.

Velcovici a fost utilizat în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea pe postul de fundaș stânga. Fostul fotbalist al Universității Craiova a fost desemnat căpitan de echipă de către tehnicianul Corneliu Papură.

„Am trecut peste o perioadă mai grea, nu am mai jucat de două luni, mi-a fost puțin mai greu, sper că de săptămâna viitoare să-mi intru mai bine în ritm, să-mi fie mai ușor”, a mai spus jucătorul de bandă stânga, despre revenirea sa pe teren.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă