Velcea este nemulțumit: „A fost fault în atac la golul celor de la UTA”

03 Sep. 2012, 23:37 Campionat
Velcea este nemulțumit:** „A fost fault în atac la golul celor de la UTA

Antrenorul timișorean crede că ACS Poli merita victoria, dar recunoaște că echipa lui mai are mult de muncit pentru a-și putea atinge obiectivul.

După ACS Poli – UTA Arad (1-1), Vali Velcea a spus că formația timișoreană merita să câștige, nu doar pentru că a avut mai multe ocazii, ci și pentru că, în opinia sa, golul arădenilor nu trebuia validat.

„De foarte multe ori, fotbalul este nedrept. Spun asta pentru că statistica meciului arată că am avut șase ocazii clare de a ne desprinde în câștigători. În plus, la golul lor a fost fault în atac clar. Bineînțeles că rezultatul rămâne, dar mă pot declara mulțumit de ce au arătat băieții în teren, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în această vară. Încă lucrăm să contruim relații de joc, omogenitate, disciplină. Am văzut o schimbare în bine față de meciul pierdut în Cupa României și sunt sigur că vom arăta tot mai bine de la meci la meci”, a spus Velcea.

Acesta a recunoscut că echipa sa de acum este mai slabă decât cea pe care a condus-o anul trecut și cu care a încheiat campionatul pe primul loc în Liga a II-a. „E adevărat că nu mai avem aceeași calitate ca în primăvară, nici noi, nici arădenii. Plusul lor este omogenitatea și relațiile de joc. Noi suntem într-o continuă căutare”, a afirmat antrenorul lui ACS Poli.

„Încet-încet se va forma și o galerie”

Antrenorul timișorean regretă că galeria alb-violetă nu susține ACS Poli, ci echipa Universității Politehnica din Liga a V-a, dar speră că pe „Dan Păltinișanu” se va forma o nouă galerie. „Îmi pare rău doar că nu am reușit să oferim trei puncte propriilor suporteri, care au venit în număr destul de mare. Așa cum se formează echipa, probabil că încet-încet se va forma și o galerie. Fotbalul nu a murit și nu va muri niciodată în Timișoara”, a declarat antrenorul echipei ce joacă în alb-negru.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

03 Sep. 2012, 23:37 Campionat
Pe aceeași temă