Vedetele lui Poli și-au cerut scuze în vestiar!

14 Sep. 2011, 10:08 Campionat
Vedetele lui Poli** și-au cerut scuze în vestiar!

Să nu credeți că retrogradarea Timișoarei în Liga a II-a a calmat spiritele în Banat! Iar dacă vă era dor de un scandal „clasic”, în care un patron își face praf jucătorii, vă anunțăm că la clubul violet obiceiurile nu s-au schimbat. La trei săptămâni după ce l-a desființat pe Dorin Goga pentru că e indolent pe teren, Marian Iancu lovește din nou. De data aceasta nici Curtean nu a scăpat de gura patronului. Culmea, Goga și Curtean sunt cei care au înscris golurile lui Poli în egalul, 2-2, de la Bistrița.

De la ultimele „săgeți” ale lui Iancu, Goga a înscris două goluri în două meciuri oficiale, însă șeful lui Poli spune că jucătorul de 27 de ani ar trebui să facă și faza defensivă. „Uitați-vă ce face Goga pe teren! Nu fuge după o singură minge. Uitați-vă câte zeci de mingi a pierdut Curtean de la începutul campionatului! Îi plătesc cu foarte mulți bani pe unii dintre ei și am pretenția să nu-și bată joc. Dacă nu, o las dracului de echipă și cu asta basta! Eu nu accept circ și circari”, a declarat Iancu luni seară la Digi Sport. Fără să fi auzit criticile patronului, Goga și-a cerut scuze imediat după meci față de coechipieri, susține Vali Velcea. „Nu știu încă dacă îi voi amenda sau nu pe Goga și Curtean. Goga și-a cerut scuze după meci. Voi avea câte o discuție cu cei doi, pentru că ambii pot mai mult”, a declarat antrenorul lui Poli.

Iancu: „Să joace cu ochelari de soare!”

Iancu nu a fost mai blând nici ieri, declarând următoarele pentru ProSport: „Își bat joc în primul rând de antrenor, apoi de club și în al treilea rând de ei înșiși. Dacă avea buzunare la șort, Goga stătea trei sferturi din meci cu mâinile în buzunare. O să fac o comandă la un nou rând de echipament cu buzunare și o să cer să li se permită și cu ochelari de soare pe teren, ca să nu îi deranjeze nocturna”.

Articol scris de Radu FAUR

14 Sep. 2011, 10:08 Campionat
Pe aceeași temă