Variantă incredibilă lansată de Cornel Dinu! FRF către „U” Cluj: „Vreți în Liga 1? Puneți-l pe Daniel Stanciu președinte!” Reacția ardelenilor

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 13:01 Campionat

Cornel Dinu a făcut un anunț incredibil. Conform spuselor sale, „U” Cluj poate promova în Liga 1 în acest sezon doar dacă-l numește pe Daniel Stanciu ca președinte, directiva venind direct de la șefii FRF. Ieri, clubul l-a numit antrenor principal pe Adrian Falub, după ce la începutul săptămânii l-a destituit pe Cristian Dulca.

„Eu am o informație mult mai interesantă. Că la U Cluj, în partea cealaltă, și, repet, de la oameni de calitate, de onoare, că mai are țara asta oameni, dar sunt ascunși, că e mizeria prea mare, și care mi-au spus: «Federația, prin domnul secretar, ar fi transmis la U Cluj, că dacă nu-l pune pe Stanciu, nu intră U Cluj în Liga 1″, a declarat Cornel Dinu la TelekomSport.

Contactat de ProSport, Radu Constantea, președinte Universității Cluj, a comentat: „Nu am auzit de așa ceva. În principiu, dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, eu aș fi aflat”.

Despre Daniel Stanciu, ultima dată la CFR Cluj, se zvonește în lumea fotbalului că a fost propus, de federalul Gabriel Bodescu, și celor de la FK Csikszereda, nou-promovată în Liga 2.

„U” Cluj are un început dezastruos în campionat, fiind pe locul 17 după cinci etape, cu trei puncte, la zece lungimi distanță de poziția ce asigură promovarea în Liga 1, ocupată acum de CS Mioveni. Ardelenii s-au despărțit de antrenorul Cristian Dulca, din cauza rezultatelor nefaste, iar Adrian Falub a fost instalat pe banca tehnică.

La nivelul conducerii se produc, de asemenea, modificări. Dinu Gheorghe ar urma să preia oficial postul de președinte, dar Cornel Dinu susține că Daniel Stanciu, în prezent fără angajament, e cel care va veni în fruntea clubului, directiva venind din partea Federației Române de Fotbal, prin vocea, conform lui Dinu, a secretarului – Radu Vișan e secretarul general al FRF.

Daniel Stanciu a fost director sportiv al unor cluburi ca FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Dinamo, FCSB, AC Poli Timișoara sau CFR Cluj.

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 13:01 Campionat
Pe aceeași temă