Varga: „Sunt fericit că am ales Craiova, sunt bucuros că am promovat”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 16:47 Campionat

Dacian Varga a afirmat că este foarte bucuros pentru reușita sa din meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 3-0, dar a punctat că mult mai importantă a fost victoria și promovarea reușită de CS Universitatea Craiova.

Mijlocașul echipei oltene i-a dedicat golul său Simonei Halep, pe care o consideră adevărata câștigătoare a turneului de la Roland Garros.

„Important este că am promovat, mai puțin contează că am dat eu gol din penalty. Bineînțeles, mă bucur că am marcat, dar important este că am câștigat și că i-am făcut pe suporteri fericiți. Golul i l-am dedicat Simonei Halep, suntem alături de ea. Toată lumea este mândră de ea, este campioana noastră indiferent de rezultat (n.r. partida din Franța nu se terminase în momentul declarației). Ca să ajungi acolo e ca și cum o echipă românească ar juca finala Ligii Campionilor. După un an de muncă era normal să ne bucurăm alături de fani, să sărbătorim calificarea în prima ligă”, a spus, citat de GdS, Dacian Varga, așteptând întăriri serioase pentru Liga 1 din partea conducerii. „Avem o vacanță scurtă, după care îi dăm drumul la treabă, pe 16 iunie avem reunirea lotului. Orice jucător bun este binevenit la Craiova și sperăm ca oamenii din conducere să facă numai tranferuri bune. Nu știu dacă a venit Dorin Rotariu, dar dacă va veni e foarte bine. Eu unul îmi doresc să fie aduși numai jucători de calitate, cu o tehnică foarte bună, pentru că am văzut că aici, în Bănie, se caută mult mingicarii. Sper ca la viitoarele partide să ridicăm publicul în picioare. Sunt fericit că am ales Craiova, sunt bucuros că am promovat. Am mai spus-o și o repet: în iarnă am ales Craiova în detrimentul unor echipe din Liga 1 pentru că știu ce înseamnă fotbalul aici”, a mai spus Varga.

CS Universitatea a terminat sezonul Ligii a 2-a pe primul loc în seria a II-a, cu trei puncte în fața echipei ASA Târgu Mureș. Dacă pe plan sportiv a obținut promovare, iar licența a primit-o, formația olteană așteaptă acum din partea Federației să știe dacă are sau nu dreptul să acceadă în Liga 1, decizie amânată până acum de nenumărate ori.

Dacian Varga a fost achiziționat de CSU în iarnă, în meciurile din retur fostul mijlocaș al Sportului marcând trei goluri pentru craioveni.

Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 16:47 Campionat
Pe aceeași temă