Varga: „Atmosfera a fost extraordinară, de aceea am și venit la Craiova”

Marius ANGHEL 29 May. 2014, 17:29 Campionat
Varga:**

Mijlocașul de bandă al echipei CS Universitatea Craiova a deschis scorul în partida cu ASA Târgu Mureș, încheiată până la urmă cu 2-0.

La finalul partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Dacian Varga a spus: „Mai avem nevoie de un punct ca să fim promovați. Am dat un gol important, dar nu este golul promovării. Mă bucur că am câștigat cele trei puncte. A contat mult dorința mare de revanșă. Atmosfera a fost extraordinară, de aceea am și venit la Craiova. Când câștigi, toată lumea este fericită, fanii sunt alături de noi și mă bucur că ne-au încurajat din primul până în ultimul minut. Nu știu dacă este cel mai bun meci al meu. Când intru pe teren încerc să îmi fac treaba cât pot de bine, să ajut echipa. Mi-a fost mai greu pentru că nu am evoluat nouă luni, m-am pus la punct cu pregătirea fizică, însă nici acum nu sunt apt sută la sută, dar cu ajutorul colegilor va fi bine și vom ajunge în Liga I”.

„Ivan este un jucător de perspectivă”

Varga îi prevede un viitor frumos lui Andrei Ivan, puștiul care a marcat pentru 2-0 la primul său joc ca titular în tricoul Universității: „Îl felicit pe Andrei. N-am văzut săritura pe care a făcut-o după gol, trebuie să fie atent să nu mai sară, că se accidentează și avem belele după aceea. Este un jucător de perspectivă, va avea un viitor frumos. Mister a avut încredere în el și nu l-a dezamăgit. Bravo lui și sper să o țină tot așa”.

Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 29 May. 2014, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă