Vali Bădoi: „La Tulcea mergem la victorie”

Mihai Andries 03 Apr. 2013, 21:00 Campionat
Vali Bădoi:**

După ce au legat două victorii, în urma cărora au urcat în clasament patru poziții, cei de la Buftea vor să facă o nouă supriza în Liga 2, să câștige pe terenul celor de la Tulcea. Antrenorul ilfovenilor are încredere în proprii jucători că pot face o figură frumoasă cu ocupanta locului trei din seria I a Ligii a 2-a.
 
În meciul cu Săgeata Năvodari nu ați reușit să aduceți victoria, chiar dacă ați jucat 45 minute cu un om în plus. Ce s-a întâmplat?
Cu Săgeata am făcut un meci foarte prost, am jucat slab. Noi puteam câștiga meciul avand avanatajul omului în plus, dar ne-a lipsit șansa. Însă cu Sportul Studențesc am reușit să aducem cele trei puncte  de care aveam mare nevoie pentru a scăpa din zona neagră a clasamentului.

Rezultatul dintre ACS Buftea și CS Otopeni a fost surpriza etapei a 19-a. Cum ați reușit sa-i motivați pe jucători?
Victoria cu Sportul ne-a dat încredere că putem câștiga cu Otopeniul, o candidată la promovare în acest sezon. Probabil și faptul că jucătorii noștri joacă pe prime la fiecare meci îi motivează să aduca cele trei puncte de fiecare dată.

Vi s-a părut CS Otopeni o echipă care poate promova?
Noi am jucat mai bine, jucatorii noștri au fost motivați și au făcut un joc mai bun decat adversarii noștri. Personal, aș vrea ca Otopeniul să promoveze, îmi place această echipă, au jucători valoroși care pot face față în Liga I.

Șase echipe au dispărut din al doilea eșalon din cauza problemelor financiare, multe dintre cele care au rămas au probleme cu salariile jucătorilor. La Buftea sunt astfel de probleme?
La noi nu sunt astfel de probleme, suntem cu banii la zi, iar jucătorii noștri au toate motivele să lupte la fiecare meci pentru punctele de care avem mare nevoie în această perioadă, în care toate echipele își dau sufletul pe teren pentru a aduce victoria și pentru a rămâne în Liga 2.

Sâmbătă veți întâlni o altă candidată la promovare. Vom avea parte de aceeași surpriză?
Noi vom merge la Tulcea să câștigăm, mergem la victorie. Întotdeauna ne dorim să câștigăm fiecare meci în parte și să ne salvăm de la retrogradare, acesta fiind și obiectivul nostru în acest retur.

Dacă veți reuși să salvați echipa de la retrogradare o să continuați la Buftea și în următorul sezon?
Asta nu pot ști, însă în principiu, da. Obiectivul meu este să salvez echipa și după vom vedea dacă voi continua aici.

 

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
 

Mihai Andries 03 Apr. 2013, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă