CS Mioveni a câștigat la limită amicalul cu noua echipă a Clinceniului

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 12:27 Pregătiri, amicale
CS Mioveni a câștigat la limită amicalul** cu noua echipă a Clinceniului

CS Mioveni a disputat, miercuri seara, un meci amical la Clinceni cu echipa locală, formație care sezonul acesta va juca în Liga a II-a, Seria I, în locul lui CS Buftea. Argeșenii au câștigat cu 1-0 pentru un gol marcat în repriza a doua de Năstăsie, jocul galben-verzilor fiind de altfel unul foarte bun.

Iordan Eftimie i-a folosit în a­cest meci și pe ultimele achiziții, Ci­prian Tănasă și Flavius Croi­to­ru. În minutul 60, Marcu a șutat pu­ternic de la 30 m, portarul a scăpat mingea în față, Ayza i-a suflat-o, iar brazilianul revenit la echipă a fost faultat, Năstăsie transformând penaltiul.

În prima repriză, pentru CS Mioveni au jucat: Popescu – Cotigă, Stoica, Olteanu, C. Stan – Alin Popa, Răuță, Biceanu, Galan – Năstăsie, Tănasă, pentru ca pe parcursul reprizei secunde pe te­ren să-și mai facă apariția portarul Croitoru și jucătorii de câmp Za­ha­ria, Pasăre, Dumitrache, Panait, Ayza, Mazilu, Ovdiu Stan, Marcu.

În afară de golul marcat de Năs­tăsie, galben-verzii au mai ratat ocazii bune de a înscrie prin Tă­nasă (de două ori), Alin Popa în prima repriză, respectiv Mazilu și Năstăsie în partea secundă.

„Am făcut un joc bun la Clinceni. Echipa a stat foarte bine în teren și s-a jucat cu determinare. A fost altceva și s-a văzut că am făcut pe­rioada de pregătire la munte. Au fost multe lucruri îmbucură­toa­re în jocul echipei. Important este că s-a câștigat și s-a avut o ati­tu­dine bună. Ne-am atins scopul cu jocul acesta. S-au văzut, pot spu­ne, plusurile obținute în perioada de pregătire. Important este să con­­tinuăm pe aceeași linie, pentru că victoriile ne aduc moral înaintea în­ceperii campionatului”, ne-a de­cla­rat, după meci, se­cundul Alin Chița.

Sâmbătă, amical pe Stadionul Dobrin

După ce, miercuri seara, echipa a jucat la Clinceni, ieri dimineață, la Ștefănești, jucătorii au făcut un scurt antrenament de refacere. Astăzi, Mioveniul are programată o nouă ședință de pregătire tot pe stadionul din Ștefănești, iar sâmbătă dimineață, de la ora 10.30, echipa antrenată de Iordan Eftimie va juca un meci amical, la Pitești, pe stadionul Nicolae Dobrin, de la ora 10.30, cu ALRO Slatina.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă