Valentin Velcea: „E bine pe primul loc!”

19 Nov. 2011, 14:36 Campionat
Valentin Velcea:** „E bine pe primul loc!

Antrenorul bănățenilor consideră victoria cu Arieșul Turda, ultima clasată din B2, o simulare bună pentru sfertul de Cupa României cu Gaz Metan Mediaș.

„Am obținut ce ne-am propus, trei puncte. Un adversar accesibil, am încercat să ne perfecționăm aducerea balonului în fața porții, se văd anumite trasee și principii de joc, care au fost respectate de jucători, suferim încă la finalizare, ratăm ușor. Am încredere în compartimentul ofensiv, Goga, Axente, Popovici, Ricketts… își pun amprenta pe rezultatele echipei.Un singur lucru reproșez, a venit echipa de pe ultimul loc, și noi românii ne-am relaxat… dar am reușit să ducem jocul spre poarta lor. E bine pe primul loc, la înălțime, să ne menținem până la final. Am simulat anumite poziții pentru Cupa României, important e să aducem eficiență maximă”, a declarat Valentin Velcea, antrenorul lui Poli.

„Mă bucură și revenirea lui Iulian (Tameș), aștept și pe ceilalți să se vindece, încet jucătorii tineri confirmă. Este riscant cu un singur junior pe bancă dar am făcut-o și în alte meciuri, e o motivare și pentru cei din teren care trebuie să evolueze tot meciul. Fuchs nu a excelat dar a respectat bine faza defensivă și a repetat automatismele pe ofensivă, una i-a ieșit”, a adăugat tehnicianul.

Juniorul Marian Fuchs a marcat primul gol oficial pentru echipa mare a Timișoarei, stabilind scorul final al jocului la 3-0.

articol scris de Cornel BIHOLARI

19 Nov. 2011, 14:36 Campionat
Pe aceeași temă