Valea Jiului, teren minat pentru severineni

25 May. 2009, 12:40 Campionat
Valea Jiului, teren minat pentru severineni

Dacă în urmă cu patru etape pierdea cu 2-5 la Lupeni, echipa pregătită de Vasile Mănescu a fost spulberată și la Petroșani, scor 0-5! De altfel, înfrângerea cu Jiul este cea mai severă suferită de FC Drobeta de la revenirea în Liga a II-a. Sezonul trecut, cu Marian Bucurescu la timonă, severinenii erau înfrânți cu 1-4 la Petroșani.

După 0-5, oficialii clubului de la malul Dunării admit că scorul putea fi chiar mai mare și s-au arătat dezamăgiți de atitudinea unor jucători, pe care-i acuza de lipsă de devotament.

„Echipa a jucat foarte slab, fără atitudine. Scorul e mult prea mic, raportând la ceea ce s-a întâmplat pe teren. După ce au ratat obiectivul, văd că jucătorii nu mai au motivație în deplasare și că se concentrează doar pe meciurile de acasă. La Petroșani, au dat dovada de lipsă de devotament. Se pare că sunt cu gândul la vacanță. Oricum, conducerea este dezamăgită după acest eșec drastic și vom luam măsuri, chiar financiare, fiindcă nu putem să mergem la nesfârșit cu aceste rezultate slabe în deplasare. Am avut și mulți accidentați și suspendați. Practic am evoluat cu o echipă improvizată, dar asta nu scuză prestația slabă. Cei care sunt trimiși pe teren trebuie să joace bine indiferent de problemele din cadrul echipei. Jucătorii care vor să facă parte din lot și în sezonul viitor, trebuie să demonstreze pe teren în etapele care au mai rămas de disputat. Să înțeleagă că reprezintă un club care și-a pus încrederea în ei”, a afirmat președintele-antrenor Vasile Mănescu, revenit cu Jiul Petroșani la bancă, după cele patru etape de suspendare în care și-a urmărit echipa din tribună.

În Valea Jiului, FC Drobeta a mai scris un episod al neputinței în deplasare, unde n-a cunoscut gustul victoriei în acest retur. Mai mult, în cele șapte meciuri de pe teren advers, severinenii au marcat numai la Lupeni și se pot laudă doar cu cele două remize albe de la Pitești și Turda. În schimb, în partidele disputate în calitate e gazdă, FC Drobeta este neînvinsă de la revenirea în Liga a II-a!

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

25 May. 2009, 12:40 Campionat
Pe aceeași temă