Vâlcea, la al doilea egal alb consecutiv: „Nu suntem mulțumiți deloc, suferim la finalizare”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 15:23 Campionat
Vâlcea, la al doilea egal alb consecutiv:**

CSM Râmnicu Vâlcea continuă să sufere în campionat și după etapa a 6-a. Oltenii au obținut un singur punct din deplasarea de la Satu Mare, după un rezultat alb împotriva unei echipe măcinate de probleme interne.

Trupa condusă de Erik Lincar nu a mai marcat un gol de patru meciuri, dacă îl includem și pe cel din Cupă, și este la al doilea 0-0 consecutiv. Antrenorul secund al CSM-ului a vorbit după jocul cu Olimpia despre parcursul mai slab prin care trece una dintre candidatele la promovare din Seria a II-a.

„Nu suntem mulțumiți deloc, suferim la finalizare, e al patrulea meci în care nu marcăm. În situația apăsătoare trebuie să marcăm, obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci, dar din păcate nu ca și astăzi. Poate și starea terenului a îngreunat ambele echipe. Și Satu Mare era în lipsă de puncte, ambele echipe și-au dorit să marcheze, s-a jucat precaut din cauza situației care există și la Satu Mare și la noi”, a declarat, citat de satumareonline.ro, antrenorul secund al vâlcenilor, Fane Nofitovici.

Marius ANGHEL 04 Oct. 2014, 15:23 Campionat
Pe aceeași temă