Vâlcea egalează în ultima clipă: „Dacă am fi avut puțin noroc, am fi câștigat”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 17:00 Campionat

CSM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița au rămas neînvinse și după derbyul direct din Zăvoi, scor 2-2 și își păstrează primele poziții în clasamentul Seriei B2.

Faza care putea schimba tot cursul meciul s-a petrecut în minutul 44, când Chibulcutean a sărit și a deviat cu mâna un balon chiar din capul lui Negruț. A fost un henț evident în careu, văzut de tot stadionul, mai puțin de  arbitrul craiovean George Găman, care nu a acordat un penalty clar pentru Vâlcea. Hențul s-a văzut foarte clar și după joc, la reluările televiziunilor.

Tehnicianul vâlcenilor, Clauidu Niculescu a acuzat și el  faza la care Chibulcutean a respins cu mâna. „Henț mai clar nu am văzut niciodată, a fost ca la volei pe plajă, dar asta e viața, cred că a fost o greșeală mare a arbitrului. Tot pentru un henț am protestat la cupă, cu Craiova și am fost eliminat, am primit o amendă usturătoare și două etape suspendare”.

Altfel, Niculescu a cedat contra Bistriței primele puncte pe teren propriu de când antrenează la Vâlcea!  Până la acest joc, Niculescu avea 8 victorii consecutive pe teren propriu în campionat, șase sezonul trecut la Drăgășani și două în acest sezon, la Vâlcea.

„Sunt mulțumit de joc, nu și de rezultat, eu cred că a fost cel mai bun joc al nostru făcut în acest sezon. Am dominat jocul, am primit două goluri copilărești, dar așa se întâmplă când ești nevoit să ataci, e normal să intrevină și astfel de greșeli, dar e un punct important, împotriva unei echipe bune, care primește greu gol. Dacă am fi avut puțin noroc, am fi câștigat, dar ăsta e fotbalul, fiecare punct contează, indiferent unde e obținut. Am încredere în acest lot, poate atacanții nu au fost în cea mai bună formă în acest start de sezon, dar își vor reveni” a spus Niculescu la conferința de presă.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă