„Va fi un retur greu, echipele care trag să se salveze se vor agăța de fiecare meci”

14 Dec. 2011, 09:53 Campionat

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, consideră că returul de campionat va fi extrem de dificil, echipele fiind apropiate din punct de vedere valoric, acest aspect fiind reflectat inclusiv de clasament. Purtătorul banderolei de căpitan în unele meciuri este de părere că echipa are puterea de a se salva de la retrogradare, însă fiecare jucător în parte trebuie să dea totul pe teren.

Aflată sub linia ce delimitează zona retrogradării, la un punct distanță de locul care asigură liniștea, FC Olt Slatina va avea o misiune dificilă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Atacantul grupării alb-vișinii, Dragoș Dragalina, consideră că se putea mult mai mult în tur, puncte prețioase fiind pierdute pe teren străin, în deplasare FC Olt Slatina obținând un punct din cele cinsprezece acumulate.

„Din punctul meu de vedere a fost un tur slab, cred că puteam să acumulăm mai multe puncte, dar nu putem da vina pe lipsa de experiență. Trebuie ca fiecare dintre noi să muncim mai mult, să dăm totul pe teren. Am făcut meciuri bune acasă, dar din păcate în deplasare nu am reușit decât un punct, ceea ce este prea puțin pentru o echipă care vrea să se salveze de la retrogradare”
, a concluzionat atacantul celor de la FC Olt Slatina, turul de campionat.

„Sper să ne salvăm de la retrogradare”

Atacantul grupării FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, se așteaptă la un retur de foc, însă crede că obiectivul poate fi îndeplinit prin multă muncă. În primele etape, formația alb-vișinie are trei meciuri tari cu Alro, Gloria Bistrița și FC Timișoara, însă alb-vișiniii speră să obțină puncte.

„Prin joc am demonstrat că putem obține puncte, doar că din cauza unor greșeli în unele meciuri nu am reușit mai mult. Cred că putem obține puncte în primele etape, chiar dacă vor fi meciuri grele, pentru că s-a văzut că diferența de valoare nu este mare. Va fi un retur greu, echipele care trag să se salveze se vor agăța de fiecare meci, vor da totul pentru a obține puncte. Sper să ne salvăm de la retrogradare, asta își dorește toată lumea”, a declarat Dragoș Dragalina.

„Nu am avut constanță”

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, a debutat cu dreptul în prima etapă a sezonului, reușind „dubla” în meciul cu Alro. Pe parcursul turului, acesta a avut evoluții oscilante, lucru care îl nemulțumește. Cu toate astea, deși nu a fost un tur de campionat în care a excelat, Dragalina este principalul marcator al grupării alb-vișinii, cu patru „reușite”.

„Nu sunt mulțumit de ce am reușit, am prins câteva meciuri bune, dar au fost și jocuri slabe, nu am avut constanță, iar din punctul acesta de vedere nu am cum să fiu mulțumit. Îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine, iar în retur să fac mult mai mult”, a mai spus jucătorul ofensiv.

sursa: Gazeta Nouă

14 Dec. 2011, 09:53 Campionat
Pe aceeași temă