Utiștii, între autocar și avion în „operațiunea Balotești”! Arădenii țintesc primul succes în deplasare în acest an

Marius ANGHEL 02 Apr. 2019, 19:32 Campionat
Utiștii, între autocar și avion în

Ecourile prețiosului succes cu Sportul Snagov (scor 3-1) s-au stins, iar echipa fanion a Aradului a demarat preparativele pentru cea de-a treia deplasare a anului. Cum precedentele s-au terminat cu eșecuri fără gol marcat: 0-1 cu Ripensia și 0-2 cu Clinceni, stafful tehnic utist e pus în gardă. Cu toate că Baloteștiul nu e de calibrul adversarilor pomeniți, însă – poate – cea mai însetată de puncte dintre cele trei.

Ilfovenii antrenați de Gică Mihali, fost „secund” al arădenilor în mandatul lui Adrian Mihalcea, își joacă, sâmbătă, printre ultimele șanse de a se agăța de un loc ce i-ar permite să joace și la anul în Liga a 2-a. Pe de altă parte, „roș-albii” doresc să se urce pe valul victoriei format cu fostul lider și să înceapă o serie pozitivă.

Altfel, absențelor de duminică se mai adaugă cel puțin una. Alături de Stahl și Coulibaly, va rămâne acasă și Alin Șeroni (foto text), care a „cules” al patrulea „galben” al sezonului și e suspendat. În aceste condiții, pentru a nu apela la o linie de fund cu trei junori: Ivan, Iuga și Copaci (alături de El Hasni), Ionuț Popa și Cristi Păcurar se gândesc la coborârea lui Cristian Melinte de la mijlocul terenului. Matei și Hrezdac au apoi cele mai mari șanse să joace lângă Neagu contra Baloteștiului. Bineînțeles, dacă nu vor interveni probleme de ordin medical în această săptămână, unii jucători acuzând ieri și azi dureri din cauza suprafeței sintetice ce nici măcar nu a mai fost udată recent.

În fine, „oficialii” utiști au decis ca deplasarea spre județul Ilfov să se facă după „modelul Clinceni”: plecare cu autocarul vineri dimineața. În schimb, drumul spre casă va fi parcurs cu avionul, ce decolează de la București sâmbătă, la ora 18:05. Conducerea arădeană ține cont de „intermediara” de miercuri, când la Arad sosește Pandurii Târgu Jiu. Apoi, sâmbătă, 13 aprilie, „roș-albii” se întorc din nou în Capitală pentru „duelul” cu Metaloglobus. Niciuna dintre aceste trei întâlniri, începând de la cea de sâmbătă, de la Balotești, nu va fi transmisă la TV.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

 

Marius ANGHEL 02 Apr. 2019, 19:32 Campionat
Pe aceeași temă