UTA s-a făcut de râs la Afumați. Adrian Falub n-a putut schimba nimic în două zile: „Afumații au fost mai buni astăzi, ne-au bătut. Să uităm meciul acesta”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 15:12 Campionat
UTA s-a făcut de râs la Afumați.** Adrian Falub n-a putut schimba nimic în două zile:

Șocul dorit la UTA prin plecarea antrenorului Adrian Mihalcea nu a adus niciun lucru pozitiv la echipa arădeană în cadrul meciului din etapa a 7-a a Ligii 2. La Afumați, cu Adrian Falub pe banca tehnică de doar două zile, alb-roșii au fost la fel de slabi ca în precedentele două jocuri, dovedindu-se astfel că nu Mihalcea a fost de vină pentru evoluția echipei de până acum și nici că jucătorii nu l-au mai dorit pe fostul antrenor și de aia nu au câștigat. Utiștii nu formează o echipă, nu arată calitate și, astfel, din postura de principali favoriți la promovare, au ajuns să piardă un nou meci de campionat în fața unei echipe sătești și care runda trecută a înscris primele goluri în acest sezon.

UTA a fost de nerecunoscut la Afumați, a fost dominată de ilfovenii care se aflau pe loc retrogradabil, a primit două goluri, a suferit o eliminare și ar fi putut termina jocul și fără portarul Grahovac, dacă arbitrul nu ar fi închis ochii la o fază la care ar fi trebuită să îi dea al doilea galben.

Pe lângă multele ocazii avute în prima repriză de CS Afumați, la care Grahovac s-a remarcat și a reușit să țină scorul alb, portarul o putea comite chiar înainte de pauză. Mai întâi a primit galben după ce a faultat în afara careului, în minutul 44, iar la faza următoare putea încasa al doilea galben după ce a ieșit cu mingea în mână din 16 metri. Arbitrul l-a iertat însă. În repriza secundă, Dedu a pasat printre Scutaru și Ciucă, iar Ștefan Vasile (52) a marcat la colțul lung din marginea careului, iar eliminarea lui Mădălin Ciucă (65), din postura de ultim apărător în duelul cu Tudorache, i-a redus orice șansă UTA-ei de a reveni în joc. Și ca înfrângerea să fie și mai dureroară, în ultimul minut al prelungirilor, Onea a ironizat alți doi utiști în colțul terenului, i-a pasat lui Vasile Nicolae (90+3), iar acesta l-a driblat pe Grahovac și l-a învins pentru 2-0.

La final, antrenorul Adrian Falub a transmis că vrea să uite repede acest meci. „Nu sunt multe lucruri de spus despre meci, cred că Afumații au fost mai buni astăzi. Ne-au bătut, să uităm meciul acesta, să ne gândim ce facem de acum. Ne așteptă o muncă grea. De luni să intrăm să ne cunoaștem mai bine, să ne pregătim bine pentru meciul care urmează. Vreau să uităm meciul acesta, au câștigat pe merit”, a apreciat pentru site-ul UTA-ei antrenorul Adrian Falub.

După șapte etape desfășurate din noul sezon, UTA, echipa considerată principala favorită la promovare, are doar 9 puncte și e tocmai pe locul 12. Runda viitoare joacă acasă cu Dunărea Călărași, echipă cu patru victorii consecutive de când a fost preluată de Dan Alexa.

Utiștii care au pierdut la Afumați: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Păcurar, I. Tănase, Cârstocea (Asani 72′) – Buleică (D. Toma, 60′), Curtuiuș (cpt.), Stahl (Al. Manea 68′). Eliminat: Mădălin Ciucă (65′ – roșu direct).

Marius ANGHEL 09 Sep. 2017, 15:12 Campionat
Pe aceeași temă