UTA s-a chinuit să câștige la Snagov. Nagy: „Așa se întâmplă când nu înscrii și nu pui la punct un adversar”

Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 09:46 Campionat
UTA s-a chinuit să câștige la Snagov.** Nagy:

UTA Bătrâna Doamnă a avut o deplasare la Snagov mult mai grea decât și-a închipuit în cea de-a patra etapă a Ligii 2. Arădenii au întâlnit Metalul Reșița, una dintre cele trei echipe din actualul campionat care nu obținuse niciun punct până la întâlnirea cu ei, astfel că au considerat că vor avea parte de un joc ușor. Pe teren lucrurile au stat altfel, jucătorii lui Roland Nagy chinuidu-se să înscrie un gol care să le aducă victoria. L-a reușit Adrian Petre cu 20 de minute înainte de final, iar UTA a plecat cu toate punctele la Arad. Mai mult, după acest 1-0 cu Metalul Reșița, utiștii au reușit să își mențină poarta intactă pentru al treilea meci consecutiv în campionat.

„Avem trei puncte, după a treia victorie consecutivă, fără gol primit. Un adversar greu, dar eu zic că am reușit o victorie meritată, fără probleme. Am concretizat în repriza secundă, dar cred că dacă era 3-0 sau 4-0 după prima parte, nu se supăra nimeni. Așa se întâmplă când nu înscrii și nu pui la punct un adversar, se agață de orice. Mă mulțumesc victoria și cele trei puncte”, a concluzionat, pentru site-ul oficial al UTA-ei, antrenorul Roland Nagy.

Cu acest nou succes, al treilea în primele patru etape, UTA Bătrâna Doamnă acumulează 10 puncte și se menține pe locul 2 în clasamentul Ligii 2, la două puncte în spatele liderului Chindia Târgoviște, singura echipă cu punctaj maxim până acum.

Foto: Andreea Visu (Sport Arad)

 
 
Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 09:46 Campionat
Pe aceeași temă