UTA pierde încă un baraj de promovare. Roșu: „Trebuie să recunoaștem că au fost mai buni decât noi. Diferența de valoare a fost destul de mare”

Marius ANGHEL 15 Jun. 2017, 21:36 Campionat
UTA pierde încă un baraj de promovare.** Roșu:

Laurențiu Roșu, antrenorul echipe UTA Bătrâna Doamnă, a declarat, la finalul barajului pierdut în fața rivalilor de la ACS Poli Timișoara (2-5 la general, 1-2 în tur și 1-3 în retur), că echipa din Banat a pornit de la început cu prima șansă în această dublă și că se aștepta să le pună probleme elevilor săi.

Tehnicianul de la UTA a recunoscut, după fluierul de final al meciului de la Șiria, că echipa timișoreană a avut un plus valoric, deși la un moment dat scorul era favorabil. Deși au deschis scorul devreme și, pentru aproximativ un sfert de oră, erau cu un picior în Liga 1, arădenii au fost învinși, 1-3, de ACS Poli Timișoara, după golurile lui Bărbuț, Drăghici și Pedro Henrique.

Deși a pierdut primul meci, la Timișoara, 1-2, golul lui Sorin Strătilă i-a dat speranțe lui Laurențiu Roșu, care a crezut în șansa echipei sale până la final.

„Mă așteptam că o să ne pună probleme. Echipa Timișoarei a fost de la început o echipă favorită în această dublă. Asta s-a și întâmplat. Am pierdut primul meci cu 2-1 și chiar și așa aveam șansa noastră. Am început bine, am înscris primii. Când dominam jocul am primit primul gol, a venit și al doilea al lor. Asta a făcut să ne taie elanul pentru că eram într-un moment bun în care credeam în promovare. Cei de la Timișoara au profitat de greșelile noastre. Trebuie să recunoaștem că au fost mai buni decât noi. Îmi pare rău de băieți pentru că au făcut un efort fantastic. Diferența de valoare a fost destul de mare. Noi am terminat meciul cu cinci jucători sub 21 de ani. Situația ne-a adus să nu putem lupta de la egal la egal”, a spus Laurențiu Roșu după meci, conform PressAlert.

UTA Bătrâna Doamnă a jucat barajul de promovare/menținere în Liga 1 și sezonul trecut, împotriva celor de la FC Voluntari. Și atunci, echipa din Arad a fost învinsă, cu 3-1 la general, de formația ilfoveană.

Articol scris de Andrei PAL
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 15 Jun. 2017, 21:36 Campionat
Pe aceeași temă