Denis Hrezdac a fost operat după accidentarea suferită la genunchi: „E puternic și va trece cu bine peste tot.” Starea celorlalți jucători din infirmeria echipei UTA

Marius ANGHEL 25 Mar. 2020, 13:52 Pregătiri, amicale

Diagnosticat în urmă cu două săptămâni cu ruptură de ligamente la genunchiul piciorului drept, Denis Hrezdac (18 ani) a ajuns la „cuțit” zilele trecute. La prima vedere, operația tânărului mijlocaș al echipei UTA a fost o reușită, iar astăzi, miercuri, va fi externat de la Clinica din Timișoara, scrie Sport Arad.

În urma acestei intervenții, Hrezdac va petrece în afara gazonului circa 6 – 8 luni, însă numărul de meciuri pe care le va rata e o necunoscută în acest moment, ținând cont de faptul că fotbalul e oprit total pe fondul pandemiei de coronavirus.

„Am ținut în permanență legătura cu Denis, atât eu, cât și băieții. Este bine după operație, moralul îi este bun și-i vom fi în continuare alături așa cum putem, prin metoda online. Procesul său de recuperare va fi destul de complicat, e clar că această operație e o încercare în cariera lui Denis. Dar e puternic și va trece cu bine peste tot, va avea sprijin necondiționat din partea clubului UTA”, a spus, pentru Sport Arad, Laszlo Balint.

Lugojeanul Denis Hrezdac a evoluat în acest sezon de Liga 2 în 14 meciuri, 11 ca titular și în patru a fost înlocuit. În campionatul trecut a evoluat tot în 14 jocuri.

Stancu și Tomozei sunt aproape refăcuți

Nu doar Hrezdac este singurul accidentat din lotul liderului Ligii 2. Și fundașii Bogdan Stancu și Marius Tomozei, aduși în vara trecută de Laszlo Balint, au probleme, însă care, par, a fi aproape de vindecare.

„Stancu este ca și vindecat, doar că în această perioadă nu-l putem testa. Tomozei s-a ales și el cu o problemă la laba piciorului în Antalya, pauza asta i-a prins bine din punct de vedere medical, este clar că, la reluarea antrenamentelor, vom fi cu toții apți, cu excepția lui Denis Hrezdac. De acum, e important ca nimeni să nu se îmbolnăvească cu acest virus periculos, însă asta le dorim tuturor suporterilor noștri, românilor în general. E nevoie de unitate și responsabilitate maximă pentru a trece cu bine prin această încercare grea”, a mai declarat Balint, care, în această perioadă, este acasă, la Brașov.

UTA e lider detașat în Liga 2 după 24 de etape, cu 50 de puncte acumulate, cu 11 în fața celorlalte clasate pe podium, CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele. Ultimul antrenament la comun susținut de echipa arădeană a avut loc pe 13 martie. Campionatul este suspendat cel puțin până la mijlocul lunii mai.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 25 Mar. 2020, 13:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă