UTA învinge Luceafărul și trece cu brio peste o nouă deplasare grea. Nagy: „Am câștigat trei puncte mari”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 20:02 Campionat
UTA învinge Luceafărul și trece cu brio peste o nouă deplasare grea.** Nagy:

UTA Bătrâna Doamnă revine cu toate punctele din deplasarea de la Sânmartin, după ce a învins la limită, scor 1-0, pe Luceafărul Oradea. Arădenii au câștigat prin golul lui Adrian Petre din minutul 57 și au acumulat 17 puncte.

La finalul jocului, Roland Nagy și-a felicitat jucătorii pentru victorie și a declarat cât de impresionat a rămas de baza sportivă a adversarilor „Mă bucur pentru cele trei puncte, câștigate pe terenul unui adversar care încă nu și-a găsit cadența. Știam că formează un grup bun și că au realizat ceva de invidiat aici, îți face plăcere să vezi o asemenea infrastructură și începem să înțelegem că se poate și la noi. Felicit echipa pentru victorie, în special pentru atitudinea din repriza a doua. În prima parte am arătat puțin ca și în meciul cu Pâncota, când ne-am conectat mai greu. După pauză am intrat mai deciși. N-am făcut 2-0 când am avut posibilitatea. Sunt mulțumit de rezultat, legăm a doua victorie, mai avem un hop în această săptămâna asta englezească, meciul cu Afumați. Am câștigat trei puncte mari, care ne propulsează mai sus în clasament”, a spus, uta-arad.ro, antrenorul principal al UTA-ei.

Pentru UTA a fost din nou decisiv Adrian Petre, care a fructificat o aruncare lungă de la margine a lui David și devierea lui Andor. „E pe un drum bun, mă bucur pentru cum se pregătește, are atitudine, continuitate, e meritul muncii și al dorinței de a se agăța de fiecare joc. Merită felicitat el, și Curtuiuș și toată echipă, azi a fost mult de alergat. Suntem după două victorii, sperăm că vom avea încă trei sâmbătă și vom fi agățați acolo sus”, a declarat Nagy despre tânărul său atacant.

Cu cele trei puncte acumulate la Sânmartin, UTA urcă cel puțin până mâine pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte, cu două mai puține față de liderul Juventus, care a învins tot astăzi pe Olimpia Satu Mare. Luceafărul Oradea rămâne cu 7 puncte și e pe locul 15.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 20:02 Campionat
Pe aceeași temă