UTA aliniază doi seniori la Reșița și cinci juniori de republicanii lui Gaica

Autor: Mihai Andries Publicat: 11 Apr. 2014, 11:19 Actualizat: 11 Apr. 2014, 11:20 Campionat
UTA aliniază doi seniori la Reșița  și cinci juniori de republicanii lui Gaica

În afară de Horvat și Oltean, ceilalți seniori din lotul „Bătrânei Doamne” au refuzat să se urce în autocarul pentru Reșița, care a plecat în jurul orei 10 din Arad. Utiștii s-au săturat să mai creadă în promisiunile lui Adrian Marțian, care nu a virat nici în această săptămână salariile pe luna decembrie și nici nu a trimis bani pentru hrană, vitamine sau transportul în Valea Domanului. Din informațiile noastre, deplasarea de la meciul oficial de astăzi, s-a făcut prin grija unui dintre părinții grupei de juniori reupublicani antrenați de Sandu Gaica, cum și masa de după-amiază va fi asigurată de aceeași persoană.

În tot acest timp, Dorin Micșa, administratorul special al FC UTA SA a anunțat că va începe „războiul” cu fotbaliștii care au boicotat meciul din Reșița, însă acest lucru nu pare să-i impresioneze prea mult pe „textiliști”. „Așa cum noi am luat o decizie în vestiar, tot așa și oficialii clubului pot acționa cum doresc în ceea ce ne privește. Am dori să existe o reacție constructivă din partea conducerii în urma ultimelor evenimente, mai ales că avem în față un play-out la capătul căruia sperăm să îndeplinim obiectivul clubului”, ne-a declarat George Neagu, căpitanul echipei din Calea Aurel Vlaicu.

Revenind la confruntarea din această după-amiază, de la ora 14, ea va fi abordată doar cu cei doi seniori pomeniți mai sus, plus fotbaliștii Under 22: Gornic, Ardelean, Popescu și Lazea. Restul vor fi juniori republicani A, primul „unsprezece” urmând să arate, cel mai probabil, așa: Horvat – Boșca, F. Ardelean, Gornic, Oltean – Lazea, Popescu – Simion, Dan, Farcaș – Trabalka. Pe bancă vor sta nu mai puțin de patru antrenori: Stelian Gherman, Costică Olariu, Vasile Sin și Sandu Gaica.

În schimb, gazdele vor arunca în luptă tot ce au mai bun, formula probabilă fiind: Zimmermann – R. Cristian, Apostol, Nogo, Murgoci – Breșneni, Enescu – Oct. Vasile, Ad. Stoica, Szabo – Oprița.

Trabalka, titular la revenire

Pentru confruntarea de la Reșița doar șase fotbaliști din lotul primei echipe s-au pus la dispoziția clubului. Ca urmare, lotul de 18 a fost completat cu juniorii republicani A: Stanciu, Bocșa, Dan, Dănuț, Simion, Macovei, Mircea Ardelean, Lazăr, Sandu și Trabalka. Talentatul atacant a avut interzis la prima echipă de la directorul sportiv, Cătălin Barbu, dar pentru deplasarea din Valea Domanului, în lipsă de efectiv, e bun de joc.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 11 Apr. 2014, 11:19 Actualizat: 11 Apr. 2014, 11:20 Campionat
Pe aceeași temă