UTA aliniază doi seniori la Reșița și cinci juniori de republicanii lui Gaica

Mihai Andries 11 Apr. 2014, 11:19 Campionat
UTA aliniază doi seniori la Reșița** și cinci juniori de republicanii lui Gaica

În afară de Horvat și Oltean, ceilalți seniori din lotul „Bătrânei Doamne” au refuzat să se urce în autocarul pentru Reșița, care a plecat în jurul orei 10 din Arad. Utiștii s-au săturat să mai creadă în promisiunile lui Adrian Marțian, care nu a virat nici în această săptămână salariile pe luna decembrie și nici nu a trimis bani pentru hrană, vitamine sau transportul în Valea Domanului. Din informațiile noastre, deplasarea de la meciul oficial de astăzi, s-a făcut prin grija unui dintre părinții grupei de juniori reupublicani antrenați de Sandu Gaica, cum și masa de după-amiază va fi asigurată de aceeași persoană.

În tot acest timp, Dorin Micșa, administratorul special al FC UTA SA a anunțat că va începe „războiul” cu fotbaliștii care au boicotat meciul din Reșița, însă acest lucru nu pare să-i impresioneze prea mult pe „textiliști”. „Așa cum noi am luat o decizie în vestiar, tot așa și oficialii clubului pot acționa cum doresc în ceea ce ne privește. Am dori să existe o reacție constructivă din partea conducerii în urma ultimelor evenimente, mai ales că avem în față un play-out la capătul căruia sperăm să îndeplinim obiectivul clubului”, ne-a declarat George Neagu, căpitanul echipei din Calea Aurel Vlaicu.

Revenind la confruntarea din această după-amiază, de la ora 14, ea va fi abordată doar cu cei doi seniori pomeniți mai sus, plus fotbaliștii Under 22: Gornic, Ardelean, Popescu și Lazea. Restul vor fi juniori republicani A, primul „unsprezece” urmând să arate, cel mai probabil, așa: Horvat – Boșca, F. Ardelean, Gornic, Oltean – Lazea, Popescu – Simion, Dan, Farcaș – Trabalka. Pe bancă vor sta nu mai puțin de patru antrenori: Stelian Gherman, Costică Olariu, Vasile Sin și Sandu Gaica.

În schimb, gazdele vor arunca în luptă tot ce au mai bun, formula probabilă fiind: Zimmermann – R. Cristian, Apostol, Nogo, Murgoci – Breșneni, Enescu – Oct. Vasile, Ad. Stoica, Szabo – Oprița.

Trabalka, titular la revenire

Pentru confruntarea de la Reșița doar șase fotbaliști din lotul primei echipe s-au pus la dispoziția clubului. Ca urmare, lotul de 18 a fost completat cu juniorii republicani A: Stanciu, Bocșa, Dan, Dănuț, Simion, Macovei, Mircea Ardelean, Lazăr, Sandu și Trabalka. Talentatul atacant a avut interzis la prima echipă de la directorul sportiv, Cătălin Barbu, dar pentru deplasarea din Valea Domanului, în lipsă de efectiv, e bun de joc.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 11 Apr. 2014, 11:19 Campionat
Pe aceeași temă