UTA a plecat victorioasă de la Suceava. Nagy: „Am găsit motivația necesară să mergem înainte”

Marius ANGHEL 14 Aug. 2016, 10:02 Campionat
UTA a plecat victorioasă de la Suceava.** Nagy:

UTA Bătrâna Doamnă a câștigat cu 2-0 meciul din deplasarea de la Suceava, cu Foresta, și și-a recuperat din punctele pierdute în prima etapă cu CSM Râmnicu Vâlcea. Arădenii au punctat câte o dată pe repriză pe Areni, prin doi dintre tinerii lor jucători, Dennis Man (17) și Adrian Petre (88), victoria fiind dedicată atacantului Marius Curtuiuș, cel care în ziua jocului a împlinit 27 de ani.

UTA a înscris golul al doilea de la Suceava într-un moment în care juca în superioritate numerică după ce Răzvan Avram a fost eliminat în minutul 54, însă după reușită a rămas și ea în zece jucători, chiar marcatorul Adrian Petre (90+1) fiind trimis mai repede la cabine după ce a încasat al doilea galben.

La finalul jocului, antrenorul Roland Nagy a tras concluziile acestei partide pentru site-ul oficial al clubului. „Au fost multe ocazii din partea noastră și am arătat consistență în joc, deși, câteodată, parcă am căutat prea repede pasa decisivă. Per ansamblu, a fost un joc bun, nu e simplu să regenerezi organismul după deplasări lungi, dar, când iese bine, lucrurile sunt în regulă. Pornim mai bine față de sezonul trecut, sunt trei puncte importante, îi cunosc bine pe oamenii care au venit în această vară la Suceava, am jucat contra lor și știu cât sunt de pătimași pentru fotbal. Eu zic că victoria e meritată, am controlat jocul în multe momente, n-am primit gol și am găsit motivația necesară să mergem înainte. Toate acestea trebuie să ne dea un imbold pozitiv să creștem de la joc la joc și să ne dorim maxim de fiecare dată. Victoria e un cadou frumos pentru Marius Curtuiuș, era frumos să înscrie și el din acele ocazii, dar sunt convins că se bucură oricum de rezultat”, a spus Roland Nagy după victoria de la Suceava.

UTA Bătrâna Doamnă are acumulate după desfășurarea a două etape patru puncte, singurele echipe cu punctaj maxim fiind Dacia Unirea Brăila și Chindia Târgoviște. FC Brașov și Juventus joacă duminică, de la ora 11:00.

Foto: Ciprian Petcuț

Marius ANGHEL 14 Aug. 2016, 10:02 Campionat
Pe aceeași temă