UPDATE: Cosarek pe banca Astrei II Giurgiu

10 May. 2012, 14:00 Campionat
UPDATE: Cosarek** pe banca Astrei II Giurgiu

UPDATE: Răsturnare de situație la Giurgiu. Chiar dacă oficialii grupării de la Dunăre anunțaseră că se va continua cu secunzii Adrian Ene și Gabriel Deaconu, în cele din urmă Vasile Cosarek a fost instalat în cursul zilei de azi ca antrenorul principal. În vârstă de 61 de ani, acesta se ocupa de destinele celuilalt satelit al Astrei, echipa de Liga a IV-a Astra III.

Până la finalul campionatului, el va fi ajutat de cei doi foști secunzi ai lui Tătăran, Adrian Ene și Gabriel Deaconu.

Articol de Marian DIMA


Rămasă fără antrenor după ce principalul Ioan Tătăran și-a luat un concediu medical, Astra II Giurgiu va continua cel puțin pentru etapa următoare pe mâna celor doi secunzi Gabriel Deaconu și Adrian Ene. Aceasta a fost soluția aleasă de conducerea clubului dunărean, împreună cu oficialii de la echipa mamă din Ploiești.

O altă variantă care s-a vehiculat în aceste zile a fost mutarea temporară a lui Vasile Cosarek de la Astra Ploiești, dar în cele din urmă s-a rămas la varianta cu actualii secunzi.

Vă reamintim că la ultimul meci disputat de echipa din Giurgiu și pierdut pe teren propriu în fața celor de la CSMS Iași cu 2-4, antrenorul principal al echipei a părăsit banca în minutul 86. În acel moment, scorul era 1-3 și după plecarea lui Tătăran la cabine s-au mai marcat încă două goluri, câte unul pentru fiecare echipă.

Articol scris de Costel SPÂNU

10 May. 2012, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă