Unul dintre stranierii Olimpiei a plecat de la echipă. În primele șapte etape jucase în cinci meciuri

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Sep. 2017, 14:33 Campionat

Una dintre achizițiile Olimpiei Satu Mare din această vară, după numirea antrenorului Tibor Selymes, a decis să plece de la gruparea din Liga 2.

Nemulțumit de ceea ce a găsit la Olimpia, atacantul francez Chehyn Ben Khalifa (22 de ani)(foto) și-a luat bagajele și a plecat de la Satu Mare, susțin persoane din conducerea clubului, citate de ziarul local Informația zilei. Adus la echipa din Nord-Vestul țării de impresarul apropiat antrenorului Tibor Selymes în perioada în care Olimpia se pregătea în cantonamentul de la Poiana Brașov, Ben Khalifa a jucat în 5 meciuri oficiale de Liga 2 și nu a înscris niciun gol.

Francezul a evoluat în total timp de 264 de minute la Olimpia, în cele cinci apariții doar în trei fiind titular, cu Clinceni, Mioveni și Afumați, în ultimul fiind înlocuit la pauză. Ce Hermannstadt și Dunărea Călărași nu a fost în lot.

În această vară, Olimpia i-a mai legitimat și pe Florin Muntean, Paul Copaci, Ionuț Hlinca, Cristian Munteanu, Tamas Szasz, Ciprian Brata, Bogdan Miholca, Ayoub Saadaoui, Florin Achim, Sergiu Jurj, Olivier Lusamba sau Dumitru Muntean.

Cât privește lipsa lui Tibor Selymes de pe bancă la meciul cu Dunărea Călărași, acesta a stat în tribună, deoarece a fost suspendat două meciuri și amendat cu 210 lei după ce a fost eliminat cu CS Afumați. Nici în partida de sâmbătă, de la Ghermănești, cu Sportul Snagov, nu va lua loc pe bancă.

Foto: Informația zilei

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Sep. 2017, 14:33 Campionat
Pe aceeași temă