Unirea Tărlungeni s-ar putea retrage. Primarul Iosif Kiss anunță: „Dacă nu găsesc pe cineva, eu nu pot să țin jucătorii”

Mihai Andries 15 Feb. 2015, 17:41 Campionat
Unirea Tărlungeni s-ar putea retrage.** Primarul Iosif Kiss anunță:

Unirea Tărlungeni este la un pas de abandon, după ce a rămas fără finanțare din partea Consiliului Local, în urma unui control al Curții de Conturi.. Primarul Iosif Kiss a anunțat ieri la Sport Total FM nu mai poate suporta costurile continuării activitătii echipei de fotbal, iar în lipsa unui investitor dipus să bage bani, Unirea va dispărea din fotbalul românesc.

„Din cauza legii sportului, care nu se rezolvă, s-ar putea ca peste un an să fie meci doar între DNA și domnul Burleanu. Echipa mea este în pregătiri. Este o echipă cum nu am avut niciodată. Dacă înainte primea 300 de mii de la Primărie, acum nu mai primește deloc din cauza Curții de Conturi. Nu înțeleg de ce în unele zone se poate finanța fotbalul, iar în altele nu. La noi se votase bugetul în Consiliul Local. Acum caut și eu variante. Nu am datorii la jucători, nu am alte probleme, dar dacă nu găsesc pe cineva, eu nu pot să țin jucătorii și doar să le promit că vor primi banii.” a declarat primarul Tărlungeniului în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” moderată de Horațiu Sima.

Iosif Kiss a mai adăugat: „La mine nu se mai dă nicun ban, la Slobozia s-au tăiat banii la jumătate, de la 23 de miliarde la 12, la Timișoara au fost 75 de miliarde și au rămas tot atât! Ce legi guvernează sportul? Nu suntem toți ai Primăriilor?
Și când era Mircea Sandu președinte se prezentau diverși miniștri și promiteau că vor merge în Parlament și vor susține sportul. Au fost promisiuni, dar doar atât a rămas. Sunt în discuții cu niște persoane, mai ales că noi nu am avut cheltuieli de mai mult de 800.000 de lei anul trecut. O să am discuții cu câteva persoane care au mai fost în fotbal și dacă vor, eu mă dau la o parte doar să văd echipa că merge mai departe. E păcat de acești jucători”

Mihai Andries 15 Feb. 2015, 17:41 Campionat
Pe aceeași temă