Unirea Tărlungeni, mult chin cu Metalul. Kiss crede că Reșița are ceva cu echipa sa: „Se mobilizează foarte bine când joacă cu noi. Așa a fost și în tur”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2016, 13:11 Campionat
Unirea Tărlungeni, mult chin cu Metalul.** Kiss crede că Reșița are ceva cu echipa sa:

Unirea Tărlungeni a bifat trei puncte în meciul de sâmbătă cu Metalul Reșița, scor 1-0, din etapa a 23-a a Ligii 2, însă jocul echipei lui Dan Bona a scârțâit serios, cel puțin în prima repriză. Probabil relaxați știind că Reșița este ciuca bătăilor în acest sezon, jucătorii brașoveni au fost apatici în prima repriză.

Muștruluiți serios la cabine, brașovenii au pus presiune pe careul oaspeților în partea secundă, iar golul a venit în minutul 72, când Petra a reluat din apropiere în plasa porții lui Lucic. Până la final, brașovenii își puteau mări avantajul, însă Șerban și Minciună au ratat ocazii importante.

„În prima repriză băieții i-au luat de sus pe reșițeni și acest lucru s-a văzut. După pauză am arătat o altă față, am dominat clar și era normal să vină și golul. Urmează o săptămână în care putem pregăti în liniște meciul cu Chindia. Vrem să adunăm cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat, pentru că ne vor ajuta în play-out”, a spus antrenorul Dan Bona. „Am dominat meciul, dar golul a picat foarte greu. Cei de la Reșița se mobilizează foarte bine când joacă cu noi. Așa a fost și în tur”, a spus Kiss Iosif, președintele echipei brașovene.

Trei puncte bifate de Unirea, care va sta în intermediara de la mijlocul acestei săptămâni, iar sâmbătă, la Tărlungeni va veni Chindia Târgoviște.

UNIREA TĂ‚RLUNGENI    1
METALUL REȘIȚA        0

Petra ”72

Perianu – Vlăsceanu, Forika, I. Șerban, S. Bucur – M. Popescu – M. Burlacu, Minciună, Petra (Cocan ”89), S. Marin (cpt.)(Monea ”71) – A. Damian (Petrean ”65)
Rezerve neutilizate: Mihok – Potecu, Vasiloi, Păduraru
Antrenor: Dan Bona

Lucic – I. Vlad, L. Kis, I. Crăciun, Julei – Ad. Costea, Kopre, Buzdugan, Botezatu (cpt.) (Vitorovic ”75),Ponoran (C. Anghel ”58)- Al. Maria (Chira ”86)
Rezerve neutilizate: Knezevic – Pitulice, Makinde, Elhad Nazari
Antrenor: Carol Gurgu

Stadion: Unirea (Tărlungeni); Spectatori: 60; Arbitru: Mircea Ardelean 3 (Arad); Asistenți: Ioan Daniel Ciocănea 3 (Sibiu) și Damian Antal 3 (Bacău); Jucătorul meciului: Vasile Petra 3.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 21 Mar. 2016, 13:11 Campionat
Pe aceeași temă