Unirea Slobozia a făcut instrucție cu Berceni chiar pe terenul ilfovenilor

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 15:09 Campionat

Meci fără miză, apatie generală și vreo sută de curioși în tribune înaintea primului meci din returul playoff-ului între ACS Berceni și Unirea Slobozia, două echipe care nu și-au depus actele pentru licențierea obligatorie unei promovări în Liga Națională.

Mânați doar de dorința de a pune mâna pe primele acordate pentru punctele aduse din deplasare, oaspeții au pus stăpânire pe joc încă de la primele pase, fiind evident că Unirea a venit la Berceni să câștige. Cu un joc elaborat deschis pe flancuri și cu o apărare atentă, primul sfert de ceas s-a jucat departe de poarta apărată de Oprea, portarul Unirii având emoții doar la șutul din unghi al lui Stan, mingea lovind bara, în ceea ce avea să fie singura ocazie de a marca a gazdelor din primele 45 minute.

Cu fundașii aproape de centrul terenului, Unirea aduce emoția în careul celor de la Berceni și deschide scorul la o fază fixă, centrare din dreapta a lui Toma, Meilă iese aiurea și fundașul Hristian profită lobând balonul cu spatele la poartă. Gazdele acuză șocul și peste 5 minute Florea pune latul în careu, dar mingea trece la o palmă de stâlpul porții, sub privirile neputincioase ale lui Meilă. Jianu își încearcă și el norocul cu un șut de la distanță, iar repriza se încheie cu un nou gol pentru Unirea Slobozia, tânărul Ursu șutând fără speranță din interiorul careului.

După odihnă fotbaliștii lui Adi Mihalcea intră mai relaxați pe teren și ASC Berceni are șansa golului în minutul 50 dar mingea trimisă de Radu cu boltă peste portarul Oprea este scoasă de pe linia porții de Hristian. Și, în loc de 1 la 2, în minutul 63 se face 0-3, Macare este servit excelent pe culoar de Bolat și face inutil plonjonul portarului Meilă. Unirea exultă și uită să facă marcaj peste un minut la un corner de pe dreapta și Pădurețu împinge mingea în poartă din interiorul careului mic.

Avea să fie decât un simplu foc de paie, gazdele, rămase în 10 după eliminarea lui Pădurețu pentru două cartonașe galbene, jucând până la final dezlânat și neinspirat, spre nemulțumirea localnicilor din tribune, unul dintre ei răbufnind: „Hai, mai dați-le una adormiților ăștia, să plecăm și noi acasă!”. Atacantul Nanu a auzit solicitarea și după ce a trimis balonul în bară în minutul 88 n-a mai iertat în primul minut al prelungirilor, marcând după o cursă solitară de la centrul terenului și dedicând golul băiețelului care a împlinit un an în ziua meciului.

ACS BERCENI – UNIREA SLOBOZIA 1-4 (0-2)
Pădurețu 64 / Hristian 26, Ursu 45, Macare 63, Nanu 91

Meilă – S. Feraru (Mihai ”38), G. Ghinea, Fîșie, E. Nicu – Al. Radu (cpt.) – Al. Stan, V. Ștefan (Tătar ”49), Pădurețu – Bitez (Bădăuță ”49), Nistor. Antrenor: Marin Dragnea.

Oprea – St, Stan, Tudorache, Hristian, C. Toma (cpt.)(Nanu ”67) – Macare, Coconașu (Ivașcă ”69) – O. Ursu (Ibrian ”86), Bolat, M. Florea – Jianu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Arbitru: Florin Costin Dan (Oltenița). Asistenți: Andrei Simonis (București) și Ionuț Marius Bone (Videle).
Spectatori: 100.

Articol și foto de Petronel TUDOR

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 15:09 Campionat
Pe aceeași temă