Unirea e cu un pas în Liga 3. Kiss își desființează jucătorii și antrenorul. „Eu în locul lor mi-aș rupe carnetul de fotbalist, iar antrenorul ar trebui să se gândească să renunțe”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2016, 16:24 Campionat

Remiza din meciul cu Metalul Reșița, scor 1-1, a agitat din plin apele la Unirea Tărlungeni. Cunoscut ca un tip impulsiv, președintele Unirii, Iosif Kiss, care este și primarul comunei brașovene, și-a desființat jucătorii și antrenorii la finalul jocului de sâmbătă, din etapa a 3-a a play-out-ului.

„Au jucat morții cu leșinații. Trebuie să schimbăm și porțile, nu doar jucătorii și staff-ul. Eu tot am sperat că o să-și revină. Au jucat foarte bine cu Vâlcea, apoi… Nici nu mai știu ce să cred despre fotbalul ăsta. O să continui cu fotbalul, dar nu cu acești jucători și cu acest antrenor. Acum, pentru finalul campionatului, n-are rost să schimb. Ce să mai schimb pentru câteva meciuri? Bine-ar face dacă n-ar mai veni de luni la antrenament. Mă gândeam să le dau salariul înainte de Paște, dar n-o s-o fac!”, a spus Kiss la Sport Total FM.

Șocat de indolența unor jucători

Duminică, oficialul Unirii a avut un mesaj asemănător. „Nu se poate să nu bați la Reșița! Am văzut multă indolență la jucătorii tineri, la Monea, la Damian, la Petra, care se plimbau practic pe teren. Eu în locul lor mi-aș rupe carnetul de fotbalist, iar antrenorul ar trebui să se gândească să renunțe. Reșița și-a făcut norma cu noi în acest campionat. În turul campionatului au câștigat un singur meci, cel cu noi. Acum, în 2016 au dat un singur gol, culmea chiar în meciul cu noi!”, a declarat oficialul Unirii.

Bona nu a vrut să comenteze declarațiile

Vizat direct de președinte, antrenorul Dan Bona nu a dorit să comenteze declarațiile lui Kiss. „Dânsul este președintele clubului și poate lua orice decizie dorește. Suntem cu toții nemulțumiți de rezultatul de la Reșița. La fel ca și în alte jocuri din acest sezon resimțim din plin lipsa unui atacant de careu”, a declarat Dan Bona.

Unirea Tărlungeni a remizat sâmbătă, în deplasare, 1-1, cu Metalul Reșița. Bănățenii au intrat la cabine în avantaj, după autogolul lui Burlacu din minutul 42! Brașovenii au reușit să egaleze abia în minutul 87, grație reușitei fundașului Ioan Șerban.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 25 Apr. 2016, 16:24 Campionat
Pe aceeași temă