Unirea Alba Iulia mulțumește public unui fost ministru!

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 13:09 Campionat
Unirea Alba Iulia mulțumește** public unui fost ministru!

Într-un comunicat apărut ieri, pe siteul clubului Unirea Alba Iulia, se aduc mulțumiri lui Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba, pentru „sprijinul financiar acordat în această perioadă dificilă din istoria clubului” și se face apel și la „ceilalți candidați la alegerile parlamentare să vină în sprijinul echipei de fotbal”

Cum s-a ajuns la această situație? Politician trecut și pe la CJ Alba, ministerul Apărării și AVAS, dar și prin Camera Deputaților, Atanasiu a plătit din propriul buzunar baremul restant pentru meciul cu Luceafărul astfel că Unirea a scăpat de neprogramare în runda din weekend și își va putea disputa meciul cu FC Argeș, care va fi ultimul pe teren propriu în 2012.

În altă ordine de idei, se pare că revenirea Stelian Gherman la antrenamente a fost doar un zvon, dovadă fiind și faptul că azi de dimineață pregătirile s-au făcut tot sub comanda luii Himcinschi. Un lucru este confirmat totuși, Gherman fiind dispus să se întoarcă la echipă de abia după ce se vor rezolva problemele cu banii.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 13:09 Campionat
Pe aceeași temă