Un nou semieșec pentru Niculescu! FC Bihor a luat doar un punct cu modesta FC Maramureș

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:24 Campionat

FC Bihor nu a reușit să se impună sâmbătă pe teren propriu, în cadrul etapei a XII-a a seriei vestice la fotbal, în pofida faptului că a întâlnit un adversar modest, provenit din partea inferioară a clasamentului.

Partida FC Bihor – FC Maramureș Universitar Baia Mare s-a încheiat remiză, scor 1-1, la capătul a două reprize diametral opuse, cu FC Bihor controlând jocul și creându-și cele mai mari ocazii în prima parte, respectiv cu maramureșenii mai periculoși în partea a doua.

FC Bihor a deschis scorul în minutul 25 prin tânărul George Pușcaș, egalarea survenind în partea a doua, în minutul 81, prin Marian Tănasă. În minutul 25, Pușcaș a profitat de o centrare de pe dreapta a lui Florean și a trimis balonul în poartă din poziție centrală.

Tot în prima repriză, în minutul 28, același Florean a centrat de pe dreapta, Pușcaș a ratat preluarea, iar Mărkuș a tras în portar.

În minutul imediat următor, momentele mai bune ale orădenilor din acea perioadă a jocului s-au concretizat cu un șut al debutantului Tîrnăcop, în bară, de la 25 de metri. Mingea a revenit la Petrache, dar acesta a ratat incredibil lovitura de cap având poarta goală în față.

În partea a doua, oaspeții au fost mult mai motivați. În minutul 81, au reușit să dea lovitura și să înscrie golul egalizator. Cornea a centrat în careu, mingea a ajuns la Tănasă, iar acesta a trimis în poartă, pe lângă Pogacsics.

Chiar dacă au mai încercat să revină pe tabelă în ultimele minute, tot oaspeții au fost mai periculoși, care cu puțin noroc puteau obține chiar toate cele trei puncte puse în joc.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul de la Oradea

La final, dezamăgire mare pentru gazde, echipă și suporteri, care nu puteau înțelege cum nu a putut fi obținută victoria cu o echipă din partea inferioară a clasamentului.

„Am întâlnit un adversar foarte slab, iar rezultatul cred că nu mai necesită prea multe comentarii. Prestația echipei noastre a fost însă sub cea a adversarului. Referitor la situațiile de a marca, și noi puteam să ne apropiem cele trei puncte puse în joc, în prima repriză când am ratat două ocazii foarte mari, la fel și ei puteau marca, în prima repriză, și chiar pe final”, a declarat antrenorul secund al orădenilor, Rudy Kovacs.

De partea cealaltă, în tabăra maramureșenilor, satisfacția rezultatului s-a putut simți foarte bine și din declarația antrenorului Ioan Tătăran. „Eu zic că în afară de 10-15 minute, a fost un joc în care noi am jucat foarte bine, mai ales în a doua repriză. Ne-am creat foarte multe situații, cum nici acasă nu ne-am creat atâtea situații și eu zic că am pierdut două puncte, dar sunt mulțumit la condițiile pe care le am și după cum s-a putut vedea, am terminat cu trei juniori în teren”, a spus tehnicianul maramureșenilor.

La FC Bihor a debutat în acest joc Ionuț Tîrnacop, un fotbalist legitimat vineri, el provenind de la Sportul Studențesc.

FC Bihor – FC Maramureș Universitar B.M. 1-1 (0-0)

Pogacsics – Zanardini, S. Oltean (cpt.), Petrache, R. Lupu – Florean, Tîrnăcop (min. 46 Korudjiev), Coroian, Bic – G. Pușcaș (min. 72 Sulea), Mărkuș (min. 63 Hadăr). Antrenor: Claudiu Niculescu

Olaru – N. Oltean, Hodor (cpt.), Faye, C. Cornea (min. 50 Duruș) – P. Negrea (min. 77 Krausz), Istrofor, V. Pop, Gego – M. Tănasă, Fl. Achim (min. 66 M. Deac). Antrenor: Ioan Tătăran

Text și foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:24 Campionat
Pe aceeași temă