Un „Karamyan” nu e de ajuns! Buftea a terminat la egalitate cu Dunărea după 2-0 la pauză

Marius ANGHEL 24 Oct. 2012, 22:05 Campionat

Buftea revenea „acasă” pe stadionul din oraș, după exilul la Centrul de Fotbal FRF, iar lucrurile păreau a se schimba în bine. Dacă la nivel organizatoric gazdele au nu au avut nicio greșeală, pe teren situația era alta. Deși au început foarte motivați meciul cu Dunărea Galați, pe parcurs jucătorii pregătiți de Giani Kiriță și Vali Bădoi au slăbit ritmul, iar asta i-a costat, oaspeții revenind de la 2-0, ducând un punct în pe malul Dunării.

8 cornere în 35 de minute!

Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru gazde. Trec două minute și ei au deja patru cornere, iar asediul nu s-a oprit aici. Kiriță & co. au ajuns cornere în 35 de minute! La una din aceste faze fixe, cornerul al șaselea, Buftea deschide scorul, prin Dumitrescu, care prelungește cu capul în poarta apărată de Măstăcan centrarea venită de la colțul terenului. Era minutul 8 și toată lumea credea că ilfovenii vor face spectacol pe stadionul „Orășenesc”. Spectacol a fost însă în prima repriză, când gazdele au dominat clar, iar aceștia au intrat la cabine cu un 2-0 meritat, după golul lui Bâtfoi, înscris tot cu capul, însă de această dată din acțiune, după o centrare perfectă a lui Artiom Karamyan.

2-0, este cel mai periculos scor!

Se spune că 2-0 este cel mai periculos scor. Așa a fost și la Buftea, unde după o repriză excelentă, ilfovenii s-au văzut egalați pe final, după greșeli elementare. Oboseala în rândul celor mai importanți jucători s-a văzut, iar printre ei s-a „infiltrat” și o stare de nervozitate. Aceștia nu au mai putut față adversarului care a început să joace din ce în ce mai multe faze în viteză, iar ocaziile la poarta lui Hăisan nu s-au lăsat așteptate. După mai multe șuturi prinse de portarul ilfovenilor, Dunărea reușește să spargă barajul acestuia, și Negoescu înscrie din lovitură liberă de la 17 metri, la colțul lung. A fost semnalul care trebuia să-i trezească pe jucătorii conduși din teren de Kiriță. Golul însă i-a „lovit” și mai rău, iar după faze fără succes de ambele părți, Dunărea își face loc spre egal după o greșeală în careul ilfovenilor. Tutunaru respinge în fața lui Drăgan, iar acesta trimite din prima pe lângă Hăisan. Scorul devine 2-2, iar până la final nu se mai schimbă nimic.

ACS Buftea – Dunărea Galați 2-2
Dumitrescu `8, Bâtfoi `10 / Negoescu `62, Drăgan `81

Hăisan – Vențer, Tutunaru (cpt.), Marciuc, Dragomir – Bâtfoi (Ciumacenco `84), Kiriță, Udrea (Petrișor `46), G. Dumitrescu – A. Petrescu, Artiom Karamyan (Dorobanțu `67).
Antrenor: Giani Kiriță

Măstăcan – L. Radu, Căldăraru (Enache `30), Hristian, D. Popescu – Iancu, Cucu, Negoescu (Dragomir `73), Cristea, Chiriac – Drăgan
Antrenor: Valentin Stan

Articol scris de Adrian ALBU

Foto: Silviu MATEI (Mediafax)

Marius ANGHEL 24 Oct. 2012, 22:05 Campionat
Pe aceeași temă