Uite penalty, nu e penalty, la Petroșani! Ștefan Nanu crede că altfel ar fi decurs jocul echipei sale dacă nu avea eliminat: „Aduceam un punct”. Antrenorul a fost apoi demis

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 19:02 Campionat
Uite penalty, nu e penalty, la Petroșani!** Ștefan Nanu crede că altfel ar fi decurs jocul echipei sale dacă nu avea eliminat:

Ștefan Nanu și-a încheiat mandatul de antrenor la ACS Poli odată cu finalul meciului de la Petroșani, pierdut la scor de neprezentare, 0-3, cu Energeticianul. În cele nouă nouă jocuri în care s-a aflat pe banca alb-violeților, fostul rapidist nu a obținut nicio victorie, ci doar un egal.

Cu Energeticianul, ACS Poli a rezistat fără gol primit până aproape de final, însă Cosmin Achim (76 – pen.), Vlad Tudorache (82) și Cosmin Ionică (90) au punctat pentru formația din Valea Jiului și au dus la o victorie, totuși, drastică. Trebuie ținut cont însă și de faptul că timișorenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 48, atunci când Giani Stere 48 a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Și alb-violeții au fost aproape să înscrie o dată. La scorul de 2-0, arbitrul Cristian Georgescu (București) a acordat o lovitură de pedeapsă pentru timișoreni, dar a revenit asupra deciziei, după ce tușiera Mihaela Țepușă (București) a făcut semn că nu a fost, iar centralul s-a răzgândit.

„A fost un meci cu ocazii de o parte și de alte pentru ambele echipe. Din păcate, în repriza secundă am jucat în zece oameni și de aici s-a schimbat totul. Arbitrul a dat multe faulturi cu ușurință. Din punctul meu de vedere a fost penalty la noi, la Drăghici. Am avut un om eliminat, plus un jucător accidentat cu ruptură de ligamente. Sunt dezamăgit de rezultat. Dacă jucam 11 la 11 aduceam un punct”, a spus, după meci, Ștefan Nanu, înainte să afle că a fost demis.

De pregătirea echipei, până la numirea unui nou antrenor, se vor ocupa secunzii Adrian Săvoiu și Călin Frunză, primul adus în staff chiar la începutul săptămânii. Schimbarea vine chiar înaintea derby-ului cu ASU Politehnica Timișoara, programat la finalul săptămânii următoare, sâmbătă, de la ora 11:00, atunci când clubul condus de Radu Birlică va fi gazdă.

După 12 etape, ACS Poli se află pe penultimul loc în Liga 2, pe 19, cu doar cinci puncte acumulate. O victorie, două egaluri, nouă înfrângeri și golaveraj 11-28 sunt cifrele clubului timișorean în acest sezon.

Articol scris de Loredana JUGLEA
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 19:02 Campionat
Pe aceeași temă