„U” Cluj se impune la Pâncota și menține vii speranțele de a ajunge la play-off. Teja: „Dacă am fi pierdut puncte era doar vina noastră”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Dec. 2015, 19:38 Actualizat: 05 Dec. 2015, 19:39 Campionat
„U” Cluj se impune la Pâncota și menține vii speranțele de a ajunge la play-off.  Teja: „Dacă am fi pierdut puncte era doar vina noastră”

Ceea ce nu au izbutit „greii” Mioveni, FC Brașov și Gaz Metan Mediaș, a reușit Universitatea Cluj. Formația de pe Someș a câștigat, sâmbătă, la Pâncota, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 2, ultima din acest an, la capătul unei prestații solide, umbrită doar de cele 10-15 minute de black-out când gazdele puteau reveni foarte ușor în joc.

La finalul meciului câștigat cu 3-1, antrenorul „șepcilor roșii” și-a asumat momentul mai greu al echipei sale, dar crede că, una peste alta, elevii săi au meritat succesul. „Din păcate, după 2-0, am crezut că meciul e deja câștigat și am slăbit puțin ritmul. Ne-am și apărat foarte aproape de poarta noastră, iar adversarul a știut să profite. Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că am avut și noroc la acel penalty ratat de gazde. În loc să fie 2-2 a fost 3-1 pentru noi. În fotbal ca și în viață e nevoie de șansă, însă dacă am fi pierdut puncte aici era doar vina noastră”, a precizat tânărul antrenor al clujenilor.

Teja a subliniat importanța succesului din Podgoria arădeană astfel: „Am întâlnit o echipă foarte bună, care în ultimele cinci etape nu a pierdut și a învins-o pe Gaz Metan, formația cu cel mai bun lot din campionat. Îl felicit pe domnul Popa pentru lucrurile extraordinare făcute la Pâncota, experiența dânsului ajută foarte mult aici. Spunând toate astea, meritul nostru este cu atât mai mare. Mă bucur pentru acești copii, îi felicit pentru victorie, sper să o țină tot așa. Pot să crească, au calități”.

Totodată, teamul de pe Someș continuă să creadă într-o clasare printre primele șase formații ale Seriei a II-a la finalul sezonului regulat. „Cele trei puncte sunt importante pentru noi, căci ne țin în apropierea zonei play-off. Pentru un club ca Universitatea Cluj e bine că are aspirații mari tot timpul”, a adăugat Teja.

Universitatea Cluj a câștigat la Pâncota prin golurile lui Radu Crișan (53), Octavian Ursu (55) și Marvin Schieb (88). Pentru Șoimii a înscris Issa Thiaw (73). cu acest succes, „U” acumulează 26 de puncte și rămâne la cinci puncte în spatele ultimelor echipe care se califică în play-off. Șoimii are tot 26 de puncte.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Dec. 2015, 19:38 Actualizat: 05 Dec. 2015, 19:39 Campionat
Pe aceeași temă