Tulcea în sărbătoare!

15 Aug. 2009, 14:35 Campionat
Tulcea în sărbătoare!

 

Doar 800 de spectatori au asistat la meciul de fotbal dintre Delta Tulcea și Dunărea Galați din prima etapă a acestui sezon poate și pentru că orașul de la gurile Deltei Dunării a fost în sărbătoare faleza municipiului fiind luată cu asalt de peste 5000 de tulceni care au asistat la manifestațiile prilejuite de Ziua Marinei.

 

Primarul Tulcei, Constantin Hogea, după ce a dat tonul manifestațiilor de pe faleză a venit la meci la care a asistat din primul până în ultimul minut.

Delta Tulcea, în noua formula organizatorică, societate comercială, după ce a fost din anul 2005 asociație sportivă, se confruntă în acest debut de campionat cu probleme de lot având cel mai „subțire” , numeric vorbind, lot din toată seria, doar trei jucători din tot lotul nefiind trecuți pe foaia de arbitraj.

„Eu sunt mulțumit de lot chiar daca suntem puțini numeric și singura mea preocupare privind întărirea lui este legată de aducerea unui junior săptămâna care vine. Dacă vom reuși acest lucru, mergem mai departe în această formulă de care eu, în actualele condiții de criză, sunt mulțumit” a declarat după meci Constatin Gache.

Delta Tulcea a câștigat în prima etapă a sezonului cu 3-0 meciul cu Dunărea Galați, prin reușitele lui Pantelie (min. 31 și 66) și Costescu (min. 41) la capătul unui meci în care rezultatul reflectă în mare măsură ce s-a jucat pe teren.

Delta Tulcea: Olteanu – Judeanu, Grigorov (cpt) (min. 76 Macare), Larie, L. Ștefan – V. Crețu, COCONAȘU, Lucan, N. Crețu (min. 70 Mișărericu) – PANTELIE (min. 85 Borza), Costescu.

Antrenor: Constantin Gache

Dunărea Galați: Mindileac – Ceistescu, Velescu, Agache, D. Popescu (min. 72 Bică) – Ioviță (min. 87 State), Jecu (min. 62 A. Popescu), Cioinac – Cârjan, Enache.

Antrenor: Stelică Bordeianu

Articol scris de Irinel Călin
 

15 Aug. 2009, 14:35 Campionat
Pe aceeași temă