Tudoreanu: „Tot timpul este loc de interpretări”. Cum explică antrenorul Rapidului revenirea spectaculoasă a echipei sale

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 14:06 Campionat

Rapid CFR Suceava s-a impus cu greu în cea de-a 18 etapă a Ligii 2, sâmbătă, cu ACS Berceni. La debutul pe teren propriu în acest an, jucătorii lui Bogdan Tudoreanu au fost de nerecunoscut în prima repriză, perioadă în care au încasat două goluri. Partea a doua a jocului a fost dramatică, gazdele reușind în ultimele 20 de minute să marcheze de trei ori și să câștige. Desfășurarea jocului și a scorului a fost exact invers față de tur, atunci când ilfovenii s-au impus cu 3-2, fapt care a atras, din nou, semne de întrebări asupra corectitudinii partidei. 

Pivniceru (24), Scărlătescu (28) au înscris în prima repriză, iar Buziuc (68), Golofca (73) și Marinkovici (83 – pen.) au întors scorul și au asigurat victoria Rapidului.

Antrenorul Bogdan Tudoreanu a recunoscut că în minutul 60 nu mai spera la un rezultat pozitiv și a fost dezamăgit de multiplele greșeli ale echipei sale din prima parte a jocului. „Tot timpul este loc de interpretări. Eu mă bucur că am întors scorul și am câștigat. În rest, ce interpretează lumea… Am avut parte de un meci spectaculos, dar cu mari emoții. Am intrat greu în meci și mă așteptam la o partidă dificilă, deoarece Mihalcea este un antrenor valoros, ce pune bine echipa în teren, mai ales în apărare. La pauză le-am spus băieților să aibă încredere în forțele proprii, pentru că pot câștiga acest meci și vreau să-i felicit pentru că au crezut în ei și a doua repriză a fost altceva. În partea a doua cei de la Berceni au picat fizic, iar noi am pus presiune pe adversar și ne-am creat multe ocazii. Am riscat și-am jucat cu un singur vârf, deoarece erau periculoși la mijlocul terenului, dar mai apoi am schimbat tactica și mă bucur că a ieșit bine și-am început anul cu o victorie, chiar dacă prin minutul 60 nu mai speram”, a spus Tudoreanu la finalul meciului de sâmbătă.

Foto și video: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 14:06 Campionat
Pe aceeași temă