Tudoreanu: „Dacă tratăm la fel și partidele viitoare, eu cred că nu avem cum să nu ne salvăm”

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 17:02 Campionat
Tudoreanu:**

Rapid CFR Suceava a câștigat trei puncte prețioase în lupta pentru evitarea retrogradării după ce s-a impus cu scorul de 3-0 în deplasarea de la Dunărea Galați, într-un meci contând pentru etapa a 6-a din play-out-ul Ligii a II-a de fotbal.

Formația condusă de Bogdan Tudoreanu a făcut un meci foarte bun pe malul Dunării, în fața unei echipe ce nu prea a avut oportunități de a marca, singurele șanse fiind din lovituri libere. Sucevenii au deschis scorul în minutul 21 prin Cerlincă, care după o incursiune personală a pătruns în careu pe partea dreaptă, a driblat un fundaș și a șutat plasat la colțul lung, scor 0-1. Trei minute mai târziu, Arotăriței primește un balon perfect de la Golofca în mijlocul careului advers și finalizează, scor 0-2, scor cu care se încheie prima parte a jocului. Rapidiștii își măresc avantajul în minutul 63, când Golofca rămâne singur cu poarta goală după o minge respinsă de portarul gazdelor, scor 0-3. În minutele de prelungiri, gălățenii rămân în 10 jucători, după ce Blănaru vede direct cartonașul roșu, după un fault dur asupra lui Bîgu, scor final 3-0 pentru Rapid CFR Suceava.

„Cred că am făcut cel mai bun joc din acest an, unul în care adversarii au avut ocazii doar din lovituri libere. Mă bucur că au marcat jucătorii tineri, mai ales pentru moralul lor, într-un joc în care am fi putut să avem și 6-0. Eu am discutat cu jucătorii înainte de meci și vreau să-i felicit pentru modul în care s-au concentrat în teren. Mi-a fost frică de acest meci, dar dacă tratăm la fel și partidele viitoare eu cred că nu avem cum să nu ne salvăm. Sunt meciuri echilibrate, în care orice rezultat este posibil și de aceea trebuie să câștigăm următorul meci cu Buzăul, dar și cu Farul, deoarece în caz contrar degeaba am câștigat la Galați”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapid CFR Suceava a început meciul de la Galați în formula, Pascal – Bălan, Velescu, Ferariu, Semeghin (cpt.) – Cerlincă, Sumanariu, I. Plămadă, Golofca – Arotăriței și Ionesi, pe parcursul meciului intrând în teren și Bîgu, Fedorovici și Sava.

În următoarea etapă, sâmbătă, de la ora 11.00, rapidiștii vor primi vizita liderului din play-out, Gloria Buzău.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 17:02 Campionat
Pe aceeași temă