Trifu: „Partida cu Mioveni poate fi un nou început pentru Motru”

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 18:15 Campionat
Trifu:**

După ce, etapa trecută, la Râmnicu Vîlcea, a devenit primul marcator al sezonului pentru Minerul Motru în deplasare, Patrian Trifu speră să puncteze și în Trivale, cu CS Mioveni. Fostul atacant de la Gaz Metan Severin nu a jucat în partida-tur, încheiată cu 4-0 în favoarea echipei sale, antrenată la vremea respectivă de Ștefan Nanu. De la meciul din runda inaugurală, nou-promovata n-a mai obținut decât o remiză albă, la Satu Mare, restul partidelor soldându-se cu eșecuri.

Chiar dacă Motru are doar patru puncte, Trifu încă mai crede în salvarea de la retrogradare și e convins că jocul cu Mioveni poate fi un nou început pentru echipa sa.

„Nu am jucat în partida-tur, fiindcă am fost accidentat. Nu cred că vom mai reedita acel rezultat, dar eu zic că putem învinge din nou Mioveniul. Eu am încredere că o să ne salvăm. Deja am început să jucăm mai bine cu noul antrenor (n.r. – Gabi Zahiu). După o pregătire corespunzătoare în iarnă, putem recupera în primăvara anului viitor punctele pierdute. Eu am reușit să revin după accidentarea din vară, care m-a ținut o lungă perioadă în afara gazonului. Joc de trei etape, iar sâmbăta trecută am dat golul prin care Minerul a spart gheața în deplasare. Sper să marchez și la Mioveni, dar să luăm și puncte. Dacă vom pierde ca la Vâlcea, în ultimul minut, nu are nicio valoare golul”, a declarat Trifu. 

Partida CS Mioveni – Minerul Motru se va desfășura pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, deoarece arena din Mioveni se află în ample lucrări de modernizare, ce includ dotarea gazonului cu instalație de încălzire și acoperirea tribunelor. 

 

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 18:15 Campionat
Pe aceeași temă