Trică ignoră decizia de demitere și conduce primul antrenament al zilei

Mihai Andries 12 Nov. 2013, 13:47 Campionat
Trică ignoră decizia de demitere** și conduce primul antrenament al zilei

Așa cum declara și aseară, Eugen Trică s-a prezentat la ora stabilită (10) în vestiarul UTA-ei pentru a conduce prima ședință de pregătire a zilei de marți. Antrenorul nu este interesat de decizia de demitere pe care a consultat-o timp de un sfert de oră, dar pe care nu a luat-o din mâna administratorului special. Dorin Micșa urmează să-i trimită prin poștă olteanului actele semnate de administratorul judiciar (care, pe de altă parte, cere o garanție că UTA nu se va încărca cu alte datorii, respectiv cei 10 mii de euro ce ar rezulta din eventualul litigiu pe care Trică ar urma să-l câștige în instanțele sportive) și administratorul special, după care, în cazul în care antrenorul nu contestă imediat decizia cerând ca ea să nu fie pusă în aplicare până la judecarea sa, postul de antrenor principal ar deveni liber.

Asta își dorește cu ardoare Adrian Marțian, care – însă – nu mai are răbdare. Din informațiile noastre, aflat la Cluj, patronul „Bătrânei Doamne” intenționa să angajeze o firmă de pază, care să-i îngrădească lui Trică și colaboratorilor săi accesul pe stadionul „Francisc Neuman”, numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat. Ori firma de pază nu a fost plătită în avans ca să-și facă treaba, ori conducerea UTA-ei a realizat că doar proprietarul stadionului, respectiv Primăria Arad, poate decide cine intră sau stă afară în Calea Aurel Vlaicu. Tot dejeanul a venit cu ideea să fie chemată Poliția, care să constate că Trică nu mai are nicio calitate oficială la UTA, însă nici acest lucru nu s-a mai pus în practică în această dimineață.

Prin urmare, în jurul orei 10,30, Eugen Trică și-a urcat elevii în microbus și i-a dus la terenul ICRTI pentru a pregăti meciul de sâmbătă (ora 11) cu FC Bihor. La ora 15,30 e programat al doilea antrenament al zilei, când Marțian ar putea acționa în forță, dacă nu s-a resemnat deja că nu se poate atinge de antrenorul său fără să-i achite cele 5 salarii compensatorii. Iar efortul nu ar fi exagerat, fiindcă dejeanul susține că i-ar fi dat bani în avans fostului internațional și – prin urmare – nu ar mai trebui să scoată din buzunar decât 6000 de euro. Dacă i-ar avea…

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 12 Nov. 2013, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă