Trică: „Am avut atitudine, nu și spații de acțiune”

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 09:44 Campionat
Trică:** „Am avut atitudine, nu și spații de acțiune

UTA a ajuns la al patrulea meci fără victorie și lucrurile se complică în subsolul clasamentului. Bihorul nu a pus prea mari probleme la Arad, însă nici nu le-a permis „alb-roșiilor” să se apropie prea mult de buturile lui Smaranda.

A rezultat un 0-0, pe care Eugen Trică l-a comentat astfel: „Îmi felicit băieții pentru atitudine, au fost la înălțime din acest punct de vedere. Păcat că n-am reușit să câștigăm, dar asta și pentru că adversarul a știut ce a vrut și s-a apărat atent pe tot parcursul meciului. Practic, ei nu au contat în atac, au ajuns foarte rar, dacă nu, deloc, la poarta noastră. Nu am avut culoare, nu am avut spații și chiar și așa ne-am creat două-trei situații bune de poartă. N-am reușit să marcăm și asta a fost”.

Antrenorul „alb-roșiilor” este îngrijorat de seria de rezultate negative și de locul echipei în clasament. „Avem numai 9 puncte și nu e bine deloc, de aceea sunt și supărat. Acest meci trebuia câștigat. Încercăm să păstrăm această atitudine bună și la Târgu Mureș și să câștigăm. Vrem să scoatem cât putem de mult din meciurile rămase de disputat până la pauza de iarnă, iar apoi sperăm să ne punem pe picioare din toate punctele de vedere”, a adăugat fostul internațional.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 09:44 Campionat
Pe aceeași temă